kā noteikt ,kad ēdiens gatavs
kate (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 13:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 13:23:10 - Rakstīja :
esat ievērojušas,kad kartupeļi ir mīksti un gatavi nosūkšanai,viņi vāroties maina skaņu!pavērojiet!ari rīsi,zupas uc,kad ir gatavi ,maina skaņuman to vīrs iemācīja.un tagad es to izmēģināju savās lauku mājās,tur tik daudz darba,ka nav laika skatities pulksteni,tik skrinot gar katlu izdzird savadaku vārīšanās skaņu(tada dobjaka),tatad gatavs.paskatos pulksteni-toč kā pēc pulksteņa.
|
||
pegija (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 13:27 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 13:27:16 - kate Rakstīja :
ir, ir tā - man mana 86gadīgā tante arī šo pašu brīnumu iemācīja - īpaši labi var dzirdēt uz kartupeļiem!! uz rīsiem un griķiem jau gan tas tāpat redzams - kad maisiņš pievārījies pilns, tad arī jau parasti ir gatavs bet šī fīča ar skaņu ir baigi labā!!
esat ievērojušas,kad kartupeļi ir mīksti un gatavi nosūkšanai,viņi vāroties maina skaņu!pavērojiet!ari rīsi,zupas uc,kad ir gatavi ,maina skaņuman to vīrs iemācīja.un tagad es to izmēģināju savās lauk ... |
||
Una (vada grupu) |
Publicēts: 12.06.2009 13:53 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 13:53:08 - Rakstīja :
Tas ir kaut kas jauns, es šito nezināju, zināju, ka kūka gatava pēc smaržas, pirmā esot viltus smarža, kad otreiz smaržo, tikai tad gatava! |
||
kate (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 14:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 14:23:48 - pegija Rakstīja :
es neperku maisiņos
uz rīsiem un griķiem jau gan tas tāpat redzams - kad maisiņš pievārījies pilns, tad arī jau parasti ir gatavs bet šī fīča ar skaņu ir baigi labā!! |
||
pegija (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 14:26 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 14:26:21 - kate Rakstīja :
nu jā - tad var pielietot arī to skaņas metodi rīsiem, gan jau..man vēl liekas, ka tad, kad kartupeļi gatavi, parasti tie vēl tā īpaši burbuļo :))
es neperku maisiņos |
||
kate (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 14:28 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 14:28:04 - pegija Rakstīja :
tā tumīgi
nu jā - tad var pielietot arī to skaņas metodi rīsiem, gan jau..man vēl liekas, ka tad, kad kartupeļi gatavi, parasti tie vēl tā īpaši burbuļo :)) |
||
Ita (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 15:07 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 15:07:59 - Rakstīja :
Es lieku taimeri. Citādāk attopos ne no skaņas, bet no deguma smakas
|
||
mumins1980 |
Publicēts: 12.06.2009 15:31 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 15:31:34 - kate Rakstīja :
Man liekas par šito lietu reiz minēja Mārtiņš Sirmais - vispirms, produkts uzsūc ūdeni, bet, kad ir gatavs, tas sāk atkal sausēt, tad nu tādēļ mainās skaņa, nekā mistiska tur nav!!!esat ievērojušas,kad kartupeļi ir mīksti un gatavi nosūkšanai,viņi vāroties maina skaņu!pavērojiet!ari rīsi,zupas uc,kad ir gatavi ,maina skaņuman to vīrs iemācīja.un tagad es to izmēģināju savās lauk ... |
||
amo (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 16:10 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 16:10:35 - Rakstīja :
Tādu skaņas metodi, lai noteiktu gatavības pakāpi es nezināju! Tagad cītīgi iekausīšos.
|
||
pegija (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 16:38 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 16:38:36 - Ita Rakstīja :
Ita, ai kā es par tavu komentāru sasmējos
Es lieku taimeri. Citādāk attopos ne no skaņas, bet no deguma smakas |
||
Ita (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 18:25 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 18:25:48 - Rakstīja :
Tā arī ir. Uzlieku vārīties kartupeļus, ielienu FD un nez kādēļ tik ātri vārītu kartupeļu vietā iegūstu viegli ceptus Atkarīgā! |
||
AnitaL (on-line) |
Publicēts: 12.06.2009 20:35 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 20:35:37 - Rakstīja :
Ja tādu joku gan nebiju dzirdējusi, pati gan it kā skatos pulkstenī - uzņemu laiku, bet beidzu vārīt pēc izjūtas, ja tā var teikt, kad likas nu viss tagad ir gatavs.
|
||
mumins1980 |
Publicēts: 12.06.2009 23:10 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2009 23:10:15 - Ita Rakstīja :
Manr arī tā dažreiz gadās!!!Tā arī ir. Uzlieku vārīties kartupeļus, ielienu FD un nez kādēļ tik ātri vārītu kartupeļu vietā iegūstu viegli ceptus Atkarīgā! |
||
gitiene (on-line) |
Publicēts: 13.06.2009 04:25 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/06/2009 04:25:09 - Rakstīja :
Šitais par kartupeļiem ir interesants-būs speciāli jāpasēž klāt un jāieklausās.....Uz pārējiem produktiem(dārzeņiem piemēram) gan tas nevarētu attiekties-jo vienam garšo vairāk izvārījies(lasi-vairāk labo vielu zaudējis),bet es daudzus mīlu ēst tādus puscietus(lasi-vairāk vielu palicis) !!!!! |
||
mumins1980 |
Publicēts: 13.06.2009 11:48 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/06/2009 11:48:32 - gitiene Rakstīja :
Tur Tev tasinība, Gitien, man piemēram riebjas pārvārīti dārzeņi, viņi pilnībā maina garšu un ir ūdeņaini!!! Dārzeņiem tā jocīgā skaņa neder, jo tad jau viņi ir tajā neēdamajā stadijā!!Šitais par kartupeļiem ir interesants-būs speciāli jāpasēž klāt un jāieklausās.....Uz pārējiem produktiem(dārzeņiem piemēram) gan tas nevarētu attiekties-jo vienam garšo vairāk izvārījies(lasi-vairāk ... |
||
gitiene (on-line) |
Publicēts: 14.06.2009 03:36 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/06/2009 03:36:25 - mumins1980 Rakstīja :
Tieši tā-tad ir brrrrrrr........Tur Tev tasinība, Gitien, man piemēram riebjas pārvārīti dārzeņi, viņi pilnībā maina garšu un ir ūdeņaini!!! Dārzeņiem tā jocīgā skaņa neder, jo tad jau viņi ir tajā neēdamajā stadijā!! |
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās