nesapratu!!!!
gitiene (on-line) |
Publicēts: 08.06.2009 20:57 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2009 20:57:41 - Rakstīja :
Tanīs receptēs par sorbetiem rakstīts,ka tad,kad sorbets jau pilnībā sasalis,to paņem un ar kuļamo slotiņu vai mikseri sakuļ-kā tas iespējams-ledu sakult????Vai es kaut ko ne tā sapratu???? |
||
Ita (on-line) |
Publicēts: 08.06.2009 21:20 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2009 21:20:10 - Rakstīja :
Neļauj viņam tik ļoti sasalt. Var sakult. Super ņammīgs, bet tas ir pasākums, kas ik pa brīdim jāuzmana. Nevar vakarā ielikt ledusskapī un no rīta gribēt sakult |
||
mikuce (on-line) |
Publicēts: 08.06.2009 22:07 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2009 22:07:05 - Rakstīja :
Gitien, tāpēc jau ir rakstīts, ka laiku pa laikam jāmaisa - pilnībā sasalis, tas ir tad, kad tu maisi un vairs neredzi šķidrumu, tikai "sniegu". tad arī var kult. Nezinu, kā ir ar sulas sorbetiem, bet es ar saviem rabarberiem beigās izdarījos tā - kad šķidrumu vairs nemanīja, sablenderēju, apēdu, cik gribējās, atlikušo pa nakti atstāju saldētavā, viss sasala riktīgā viengabala "ledū". No rīta vienkārši pārcēlu bļodu no saldētavas uz parasto ledusskapja sadaļu un atstāju (kamēr darbā, apmēram uz 8 štundām). Pa to laiku "ledus" atkusa, bet neizkusa un deserts atkal bija riktīgajā konsistencē - kā saldējums. |
||
gitiene (on-line) |
Publicēts: 09.06.2009 07:56 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2009 07:56:46 - Rakstīja :
OHO!!! Ak tad kā sniegs!!!!! Interesanti,interesanti |
||
pegija (on-line) |
Publicēts: 09.06.2009 12:25 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2009 12:25:53 - Rakstīja :
Šī brīnuma taisīšanai vēl klāt neesmu ķērusies. Bet būtu super alternatīva gad''ijumos, kad gribas ko atsvaidzinošu!!
|
||
Ita (on-line) |
Publicēts: 09.06.2009 12:52 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2009 12:52:53 - Rakstīja :
Jā, atsvaidzinošu un saldu
|
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās