Svaigais siers kārums
![]() Ingreta (on-line) |
Опубликовано: 03.04.2012 15:35 |
Ответить на этот комментарий
03/04/2012 15:35:34 - wrote :
Sveikas!Pie kā skaitīt šo sieru?viņam ir 24% tauku ![]() |
||
![]() ieva_ (on-line) |
Опубликовано: 03.04.2012 16:30 |
Ответить на этот комментарий
03/04/2012 16:30:20 - wrote :
Klasiskajam ir 344 kcal/100 g - 25g -1v Pārējiem (ar zaļumiem vai citām piedevām) ap 180 kcal/100 g - 25g - 1v Es skaitītu pie olbaltumvielām.
|
||
![]() Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 03.04.2012 22:04 |
Ответить на этот комментарий
03/04/2012 22:04:26 - ieva_ wrote :
Šim gan būs aptuveni 50 grami - 1 vienība Pārējiem (ar zaļumiem vai citām piedevām) ap 180 kcal/100 g - 25g - 1vEs skaitītu pie olbaltumvielām. ![]() |
||
![]() ieva_ (on-line) |
Опубликовано: 03.04.2012 22:47 |
Ответить на этот комментарий
03/04/2012 22:47:36 - Elīna. wrote :
Šim gan būs aptuveni 50 grami - 1 vienība Tev taisnība! ![]() |
||
![]() Ingreta (on-line) |
Опубликовано: 04.04.2012 09:24 |
Ответить на этот комментарий
04/04/2012 09:24:34 - wrote :
paldies,jautājums man radās,jo kad skatījos gatavās ēdienkartes- dažreiz Filadelphia siers tika skaitīts pie OB un dažreiz pie piena...nu kārums jau ir k-kas līdzīgs,tāpēc iedomājos pajautāt!nav jau tā,ka es visu ļoti precīzi skaitu...pamazām tik sāku tagad:) |
||
Высказать своё мнение















click emoticon to add