Butes
AgneseM (on-line) |
Publicēts: 31.10.2011 11:44 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2011 11:44:30 - Rakstīja :
Meitenes! Pēc ilgiem laikiem esmu atgriezusies tievētāju rindās, bet viss izkūpējis no galvas... Vīrabrālis saveda veselu kalnu ar tikko ķertām butēm. Gribu uzcept cepeškrāsnī, bet neatceros - tā āda jādīrā nost vai varu ēst ar visu?
|
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 31.10.2011 13:11 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2011 13:11:04 - Rakstīja :
MMMMMM, butes ir mmmmmmmmm, man vīrs tīra. Vienīgais, ko zinu, āda nav jāņem nost, jāņem iekšas un kautkāda galvenā asaka. vīrs liek tikai sāli un piparus un cepeškrāsnī uz restītēm, lai grillējas.Ja tev paliek pāri vari arī notīrītas sasaldēt. |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 31.10.2011 13:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2011 13:23:40 - melllene Rakstīja :
Melllene - sakārdināji MMMMMM, butes ir mmmmmmmmm, man vīrs tīra. Vienīgais, ko zinu, āda nav jāņem nost, jāņem iekšas un kautkāda galvenā asaka. vīrs liek tikai sāli un piparus un cepeškrāsnī uz restītēm, lai grillējas.Ja ... Nupat skatījos Rīgā tirgū palielas butes par ļoti pieņemamu cenu, tikai tad nodomāju - ko ar tām iesākt, jo nekad neesmu tās gatavojusi, tagad zināšu |
||
AgneseM (on-line) |
Publicēts: 31.10.2011 13:32 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2011 13:32:41 - Rakstīja :
Paldies, Melllene. Es jau gan vairāk uztraucos par to, vai āda nav taukaina kā vistai :) Pēc rakstītā saprotu, ka ne :)
|
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 31.10.2011 13:52 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2011 13:52:37 - melllene Rakstīja :
Melllene - vēl viens neskaidrs jautājums - tu to butes ādu ēd? Vai arī tikai to, kas iekš ādas - balto zivs gaļu? MMMMMM, butes ir mmmmmmmmm, man vīrs tīra. Vienīgais, ko zinu, āda nav jāņem nost, jāņem iekšas un kautkāda galvenā asaka. vīrs liek tikai sāli un piparus un cepeškrāsnī uz restītēm, lai grillējas.Ja ... |
||
Milimetriņš (on-line) |
Publicēts: 31.10.2011 14:18 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2011 14:18:31 - Elīna. Rakstīja :
Manuprāt ādu nav jāēd- vismaz es nekad neēdu. tu to butes ādu ēd? Vai arī tikai to, kas iekš ādas - balto zivs gaļu? Šorīt arī tiku pie butēm - tētis atveda (par laimi jau iztīrītas ). Svētdien viņš divarpus stundu laikā Mazirbes pusē pilnu spaini saķēris. Kad vienu sestdienu biju aizbraukusi līdzi, tad gan tik labi neķērās. Pati gan toreiz to laiku izmantoju lietderīgi vairāku stundu garumā staigājot gar jūru un arī parunājot ar citiem makšķerniekiem Mamma teica, ka jāpagatavo viņas cepeškrāsnī ar majonēzi vai krējumu , bet noteikti gatavošu pēc llieliskās Melllenes receptes |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 31.10.2011 14:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2011 14:22:28 - AgneseM Rakstīja :
pēc grillēšanas - kraukšķīga :) (arī cepeškrāsns grillēšanas) uz savu dzimšanas dienu āra grillā grillēju brekšus, bet uz vīra mātes dzimšanas dienu, pierunāju vīru grillēt brekšus. Arī ciemiņiem garšo zivis - šovasars cītīgi pēcc iespējas centos tās aizstāt ar gaļas grillēšanu. Vai arī vispirms zivis un tad gaļu tiem, kuri vēlas.Paldies, Melllene. Es jau gan vairāk uztraucos par to, vai āda nav taukaina kā vistai :) Pēc rakstītā saprotu, ka ne :) |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 31.10.2011 14:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2011 14:23:59 - melllene Rakstīja :
oi otrajā lielajā jubilejā bija butes, redz kā es sajaucu... butes ir mazāk asakainas, brekši man garšoja, bet citiem nepatīk, ka daudz asaku. Man tas netraucē, jo lēna ēsana ir ..... ēšanapēc grillēšanas - kraukšķīga :) (arī cepeškrāsns grillēšanas) uz savu dzimšanas dienu āra grillā grillēju brekšus, bet uz vīra mātes dzimšanas dienu, pierunāju vīru grillēt brekšus. Arī ciemiņiem garš ... |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 05.12.2011 17:35 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/12/2011 17:35:51 - Milimetriņš Rakstīja :
Nupat kādas dienas atpakaļ cepu buti cepeškrāsnī, uz cepamplāts, tik uzkaisīju sāli un citronpiparus - nu varen-garšīga, noteikti, cepšu vēl Mamma teica, ka jāpagatavo viņas cepeškrāsnī ar majonēzi vai krējumu , bet noteikti gatavošu pēc llieliskās Melllenes receptes |
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās