Maizīte
Jana (on-line) |
Опубликовано: 09.04.2009 20:22 |
Ответить на этот комментарий
09/04/2009 20:22:50 - wrote :
Vai kāda no jums meitenes zin kādu garšīgu maizītes recepti, reāli izmēģinātu.Kaut ko no graudu maizes, rupjmaizes.Te pāris receptes izmēģināju, bet kaut kas jau tur nebija
|
||
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 11.04.2009 05:08 |
Ответить на этот комментарий
11/04/2009 05:08:31 - wrote :
Tu domā tieši kā cept rupjmaizi,vai ko var izgatavot no rupjmaizes?????????
|
||
Jana (on-line) |
Опубликовано: 11.04.2009 20:34 |
Ответить на этот комментарий
11/04/2009 20:34:14 - wrote :
TRieši maizi kā tādu.Kā cept maizi?
|
||
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 12.04.2009 08:47 |
Ответить на этот комментарий
12/04/2009 08:47:12 - wrote :
Oi-rupjmaizi nekad neesmu cepusi,bet paskatiesc portala receptes.lv-tur ir dazadu maizhu cepshanas receptes
|
||
kate (on-line) |
Опубликовано: 13.04.2009 06:51 |
Ответить на этот комментарий
13/04/2009 06:51:19 - wrote :
paskaties mārtiņa sirmā portālā,viņš vienreiz cepa rupjmaizi.es skatijos,bet,tā kā bērni bļauj skaļak par tv,es tv skaņu slēdzu ārā.ka nav ,tad nav...bet, tur lauku sieviņa viņam mācīja cept...lika klāt žāvētus augļus ari!
|
||
crearting (on-line) |
Опубликовано: 13.04.2009 13:38 |
Ответить на этот комментарий
13/04/2009 13:38:46 - wrote :
No savas mammas dzirdēju, ka ar rupjmaizi nav tik vienkārši... Vajadzīgas zināšanas un iemaņas. No speciālistu tekstiem arī dzirdēju, ka visvienkāršāk ir cept baltmaizi. Mana vecmāmiņa vairāk cepa tikai saldskābmaizi, līdzīgu Lielezera salskābmaizei, bet bija laiks, kad rudzu miltus nebija tik vienkārši nopirkt, varbūt tāpēc, viņa pat izmantoja izmērcētu ''ķieģelīti'' rudzu miltu vietā. Atceros, ka viņa lēja mīklai klāt gan ābolu sulu, gan iesala ekstraktu. |
||
Высказать своё мнение
click emoticon to add