Šašlikošana :(
Ligablu
(on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 10:39 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 10:39:46 - wrote :
Sveikas! Esmu jauniņā, un mēģinu iesākt tievēšanas posmu, bet kaut kā īsti nepadodas. Vienu nedēļu -800g otru +800g un tāds riņķa dancis vien sanāk...Problēma??? - garšo gaļa.. ko lai dara, kā sevi piespiest piebremzēt! Tagad vasara, grillēšanas laiks pilnā sparā..un Līgo svētki.. ārprāc! ![]() |
||
![]() trakums (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 11:10 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 11:10:18 - Ligablu wrote :
Edot to pašu šašliku, klāt ēd labi daudz dārzeņus, tu tak tāpat nevarēsi apēst vairāk kā tev lien ne? Sveikas! Esmu jauniņā, un mēģinu iesākt tievēšanas posmu, bet kaut kā īsti nepadodas. Vienu nedēļu -800g otru +800g un tāds riņķa dancis vien sanāk...Problēma??? - garšo gaļa.. ko lai dara, kā sevi p ... ![]() Un pa retam jau var arī pašmaukties, kas protams nav labākais variants, bet ja reiz ēd gaļu tā pavairāk, tad atsakies no kādām labības vienībām ne? Esmu te lasījusi, ka meitense raksta - galvenais nepārsniegt vienības!!! Vislabāk jau viņas izpildīt tā, kā rakstīts, bet nu pa retam... Es jau ar domāju ka pa līgo gaļa ies pa gaisu! ![]() ![]() |
||
Ligablu
(on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 13:34 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 13:34:43 - wrote :
Paldies par padomu par to tukšo šķīvja izēšanu. ![]() ![]() Principā noturēties pēc šīs programmas ir viegli, jo jūtos pietiekoši paēdusi..tik problēma ir brīvdienas, kad vai nu ir jābrauc ciemos, vai nu kāds brauc ciemos, tādēļ grillēšanas pasākumi un pieēšanās ir garantēta... un tad darba dienu laikā nomestais svars atkāpj atpakaļ - un klāt jau otrdiena, un konstatē, ka atkal viena nedēļa pagājusi, bet rezultātu nav ![]() |
||
![]() Jolanta77 (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 14:50 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 14:50:43 - wrote :
Sveika! ![]() ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 20.06.2011 15:20 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 15:20:39 - Jolanta77 wrote :
Izskatās, ka Jolanta 77 ir gatva Jāniem Sveika! Esi čakla meitene un pagatavo šašliku sev pati Neņem trekno gaļu,bet vislabāk samarinē,piemēram,vistas vai cūkas fileju,kurām 90 g ir tikai viena vienība,savukārt treknā gaļā,pie kuras jau s ... ![]() ![]() Mans princips ir vismaz puse šķīvja ar dārzeņiem. Ja gribu gaļu, jāēd dārzeņi. Otrs princips, kamēr gaļa cepas, dzeru, dzeru un vēlreiz dzeru ūdeni vai zālo tēju. |
||
![]() Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 20.06.2011 17:02 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 17:02:50 - Ligablu wrote :
Saprotama situācija Sveikas! Esmu jauniņā, un mēģinu iesākt tievēšanas posmu, bet kaut kā īsti nepadodas. Vienu nedēļu -800g otru +800g un tāds riņķa dancis vien sanāk...Problēma??? - garšo gaļa.. ko lai dara, kā sevi p ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 20.06.2011 17:10 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 17:10:40 - Jolanta77 wrote :
P.S. Es arī šašliku gatavošu sev pati, jau iepriekš sagatavošu. Ļoti ātri šašliku var pagatavot ar Santa Maria BBQ marinādēm, gaļu tik jāsagriež - marinādi klāt, pamarinē stundu - un tāāāda gaļa - mēli var norīt, vispār man patīk marinēt tieši filejas - tās izcepas ļoti ātri, ja nepārcep, tad ir sulīgas un kā jau, Jolanta77, tu minēji - 90 g jēlas filejas ir 1 vienība Sveika! Esi čakla meitene un pagatavo šašliku sev pati Neņem trekno gaļu,bet vislabāk samarinē,piemēram,vistas vai cūkas fileju,kurām 90 g ir tikai viena vienība,savukārt treknā gaļā,pie kuras jau s ... ![]() ![]() |
||
![]() Jolanta77 (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 17:50 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 17:50:43 - Elīna. wrote :
Kā tām marinādēm ir ar kkal? P.S. Es arī šašliku gatavošu sev pati, jau iepriekš sagatavošu. Ļoti ātri šašliku var pagatavot ar Santa Maria BBQ marinādēm, gaļu tik jāsagriež - marinādi klāt, pamarinē stundu - un tāāāda gaļa - mēl ... ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 20.06.2011 18:00 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 18:00:30 - wrote :
Es atkal dievinu grilētas zivis![]() |
||
![]() Jolanta77 (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 18:01 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 18:01:42 - melllene wrote :
Jā,es tiešām marinēšu fileja,gan cūkas,gan vistas ar daudz,daudz sīpoliem.Pēc pieredzes zinu,ka garšo arī tiem,kas nevēro svaru Izskatās, ka Jolanta 77 ir gatva Jāniem Mans princips ir vismaz puse šķīvja ar dārzeņiem. Ja gribu gaļu, jāēd dārzeņi. Otrs princips, kamēr gaļa cepas, dzeru, dzeru un vēlreiz dzeru ūdeni vai zālo tēj ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
iev@
(on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 19:39 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 19:39:44 - wrote :
Ligablu, kāpēc tu jau sevi ieprogrammē, ka tev neizdosies? Un tēmas nosaukumā ir :(. Paskaties uz šašlikošanu no citas puses un centies atrast pozitīvo - iespēja svinēt svaigā gaisā, laba atmosfēra, pie grillētas gaļas dārzeņi arī iet uz urrā. Meitenes jau sniedza lieliskus padomus par to, kā tikt galā ar pārēšanās riskiem.![]() Svētki ir svētki.. pat pēc programmas svētkos var atļauties vairāk, bet jāatceras, ka svētki nevar būt katru nedēļas nogali. Un svētkiem nav jānozīmē pārēšanos! Iedomājies, kas tie būs par dubultsvētkiem tev, ja tev izdosies iekļauties vienībās svētkos ![]() ![]() ![]() Domā pozitīvi un viss izdosies!
![]() |
||
![]() sandruks (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 20:23 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 20:23:58 - iev@ wrote :
Tā jau ir ar to šašlikošanu-kad šašliks tiek gatavots un sprausts uz iesmiem,liekās-ārprāts!!! vai uz visiem gribētājiem maz pietiks,bet,kad sāk uzvējot ceptās gaļiņas aromāts,jau sāk likties,ka man vienai te nebūs ko ēst!!Ligablu, kāpēc tu jau sevi ieprogrammē, ka tev neizdosies? Un tēmas nosaukumā ir :(. Paskaties uz šašlikošanu no citas puses un centies atrast pozitīvo - iespēja svinēt svaigā gaisā, laba atmosfēra, p ... ![]() ![]() ![]() ![]() Galvenais jau ir tusiņš,kompānija,jautrība piknikā un dārzeņi,dārzeņi un dārzeņi!!!!! Vispār dārzeņi,tas ir kaut kāds brīnums!! ![]() ![]() ![]() ![]() Tagad es redzu,ka tas nemaz nav grūti un neaizņem daudz laika sagatavos svaigu dārzeņu salātu trauku,lai mums abiem ar draugu ir ko noēsties,un tad arī šķiet,ka tās LV ir krietni par daudz!!!! ![]() ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 21:05 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 21:05:41 - wrote :
Kad es taisu saslikus,sagrilleju ari riktigi daudz darzenus- papriku,cukini,baklazanu,sampinjonus. Pec tam darzenus sagriezu,piespiezu kiploku (ja negarso kiploks,var likt sipolu vai nelikgt neko),mazliet sals,vinogu etikis,ja vienibas atlauj,var piepilinat paris piles olivellas.Sanak fantastiski gardi!!! Ja man attiecigaja diena sanaca parteret ObV,tad sis parteretas vienibas pieskaitu pie OhV. Jo saslikus pati taisu salidzinosi reti un kad taisu,tad sanak tik garsigi,ka gribas vel un vel :) |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 21:10 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 21:10:59 - melllene wrote :
Es atkal dievinu grilētas zivis Paldies,ka atgadinaji par zivim,tas tik sen majas neesmu grillejusi! Sad tad vel uzgrilleju majas juras veltes,parsvara dazada veida garneles.Pec tam apslakstu ar citrona sulu,nu tada namma! |
||
![]() Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 20.06.2011 21:14 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 21:14:44 - Jolanta77 wrote :
Uz iepakojuma nav norādīts. Sastāvs (BBQ vistas gaļai) : ūdens, sāls, ābolu sula,paprika, cukurs, sīpoli, citas garšvielas, čili pipari, kumīns, ķiploki, skābuma regulētājs ( citronskābe), dekstroze, rauga ekstrakts, rozmarīns, aromātvielas, melnie pipari, biezinātāji ( guāra sveķi, ksantāna sveķi), krāsviela, konservanti, grieķu sierāboliņš. Iepakojums 75 g, paredzēts 600 g jēlas gaļas iemarinēšanai. Ja šašliku apēd 1-3 vienību ietvaros, domāju šis marināde nekādu skādi organismam nenodarīsKā tām marinādēm ir ar kkal? ![]() |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 21:15 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 21:15:26 - Ligablu wrote :
Galvenais ir pasai saprast un izlemt,kas uz doto bridi pasai ir svarigaks.Vai nu lauties saslikosanai vai tomer tievesanai ka procesam. Kaut gan saslikot var ari pec FD,ka jau te meitenes rakstija.
Problēma??? - garšo gaļa.. ko lai dara, kā sevi piespiest piebremzēt! Tagad vasara, grillēšanas laiks pilnā sparā..un Līgo svētki.. ārprāc! nu ko lai ar sevi dara? |
||
![]() champagne (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 21:26 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 21:26:35 - Ligablu wrote :
Es sev vienmēr esmu teikusi, ka ar vienu dupsi uz 2 beņķiem nepasēdēsi - vai nu, vai nu. Vai nu iet uz mērķi un kļūt slaidai vai arī turpināt ēst visu, kas pagadās. Kā Denia saka - izlemt, kas uz doto brīdi ir svarīgāks! Un nav jau problēma šašlikošanā kā tādā, bet tajā, cik daudz un kāda veida šašliku ēdīsi. Ja vienu divas reizes nedēļā padzīvot režīmā gaļa + dārzeņi, svars kritīs tāpat. Lielākā problēma ir tamā, ka tiek apēsts krietni vairāk dienas laikā nekā būtu vajadzīgs.
Sveikas! Esmu jauniņā, un mēģinu iesākt tievēšanas posmu, bet kaut kā īsti nepadodas. Vienu nedēļu -800g otru +800g un tāds riņķa dancis vien sanāk...Problēma??? - garšo gaļa.. ko lai dara, kā sevi p ... |
||
![]() trakums (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 21:52 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 21:52:47 - melllene wrote :
Šeit es pat pēdējā laikā arī varētu būt kā lielāks fans, nekā gaļai!!! Kopš es esmu tikusi pie jaunas plīts kas darbojas cepeškrāsns, es to vien daru, kā domāju par zivīm!!! Man vienalga uz oglēma vai krāsnī, rā ir tāda ņamma, no kuras atteikties nav iespējams!!!! Es atkal dievinu grilētas zivis ![]() |
||
![]() Jolanta77 (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 22:53 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 22:53:31 - denia wrote :
Denia,pastāsti sikāk,kā tu tos grillē? Sagrieztus jau lielos gabalos,vai kā,baigi man ar sakārojās,tas visiem būtu kas jauns Kad es taisu saslikus,sagrilleju ari riktigi daudz darzenus- papriku,cukini,baklazanu,sampinjonus. Pec tam darzenus sagriezu,piespiezu kiploku (ja negarso kiploks,var likt sipolu vai nelikgt neko),ma ... ![]() |
||
![]() mumins1980 |
Опубликовано: 20.06.2011 23:06 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 23:06:26 - wrote :
Zin cik garšīgs ir grillēts "dzidrītis", ņamma!!!![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 20.06.2011 23:12 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 23:12:11 - wrote :
Es agrāk dārzeņus pirms grillēšanas sev sagatavoju ar garšvielām laicīgi, lai "savelkas". |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 23:39 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 23:39:47 - mumins1980 wrote :
Kas ir" dzidritis"?
Zin cik garšīgs ir grillēts "dzidrītis", ņamma!!! |
||
![]() denia (on-line) |
Опубликовано: 20.06.2011 23:43 |
Ответить на этот комментарий
20/06/2011 23:43:34 - Jolanta77 wrote :
Sagriezu uz pusem baklazanu,papriku,cukini.Paprikai tikai seklas iznemu un uz restitem virsu.Sampinjonus grilleju veselus. Citreiz follija ietinu kartupelus un kiplokus un iemetu ogles. Tikai kiploki atri janem ara,tie atri izcepjas. Tiesam,ir verts grillet augstakminetos darzenus,jo tie sanak nu TIK,TIK gardi,ka man pasai sakarojas!Denia,pastāsti sikāk,kā tu tos grillē? Sagrieztus jau lielos gabalos,vai kā,baigi man ar sakārojās,tas visiem būtu kas jauns ![]() |
||
![]() mumins1980 |
Опубликовано: 21.06.2011 00:07 |
Ответить на этот комментарий
21/06/2011 00:07:38 - denia wrote :
Mums te, laukos, tā sauc ābolus pēc šķirnes "Dzidrais"....Kas ir" dzidritis"? ![]() |
||
![]() Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 21.06.2011 00:08 |
Ответить на этот комментарий
21/06/2011 00:08:00 - denia wrote :
Laikam jau ābols " Baltais Dzidrais" Kas ir" dzidritis"? ![]() |
||
![]() Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 21.06.2011 00:09 |
Ответить на этот комментарий
21/06/2011 00:09:10 - mumins1980 wrote :
Mums te, laukos, tā sauc ābolus pēc šķirnes "Dzidrais".... ![]() |
||
Ligablu
(on-line) |
Опубликовано: 21.06.2011 10:48 |
Ответить на этот комментарий
21/06/2011 10:48:58 - wrote :
Paldies visām par daudzajiem padomiem!!! Pēc visa izlasītā pieļauju domu, ka daudz maz noturēšos rāmjos ![]() ![]() |
||
![]() Jolanta77 (on-line) |
Опубликовано: 21.06.2011 14:11 |
Ответить на этот комментарий
21/06/2011 14:11:13 - denia wrote :
Būs,tiešām būs man uz Jāņiem Sagriezu uz pusem baklazanu,papriku,cukini.Paprikai tikai seklas iznemu un uz restitem virsu.Sampinjonus grilleju veselus. Citreiz follija ietinu kartupelus un kiplokus un iemetu ogles. Tikai kiploki ... ![]() ![]() |
||
![]() melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 21.06.2011 14:38 |
Ответить на этот комментарий
21/06/2011 14:38:26 - Jolanta77 wrote :
Man ar. Un kartupelis ar ir super laba lietaBūs,tiešām būs man uz Jāņiem ![]() |
||
![]() mumins1980 |
Опубликовано: 21.06.2011 15:29 |
Ответить на этот комментарий
21/06/2011 15:29:38 - Elīna. wrote :
Gatavus, pārgrieztus uz pusēm, ar izņemtu sēklotni.A kā tu viņus grillē? Veselus, pilngatavības laikā vai pirms tam ( zaļākus)? |
||
![]() Lene (on-line) |
Опубликовано: 22.06.2011 00:05 |
Ответить на этот комментарий
22/06/2011 00:05:20 - wrote :
lasu šo visu un siekalas pilna mute. tika daudz no jums var mācīties un paņemt idejas. paldies
|
||
Высказать своё мнение















click emoticon to add