Pikantā biezpienmaize ar papriku
daniela
(atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 04.03.2009 11:14 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 11:14:44 - Rakstīja :
8 porcijas = 5,5 vienības, 1 porcija = 0,7 vienības
Biezpiens vājpiena 0,5%, 300 g 3 vien. Paprika sarkana 1 gb., 300 g 1 vien. Ķiploks 1 daiva, 0 Sāls ½ tējk., 0 Pipari dažādi, ½ tējk. 0 Ķimenes ½ tējk., 0 Liepkalnu Latviskā saldskābmaize, 1 šķēle 1,5 vien Paprikai nogriež kātiņa galu. Izņem sēklas. Galam nogriež kātu un pārējo sagriež mazos kubiņos. Biezpienu izberž caur sietu. Masai pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, sagrieztos paprikas gabaliņus, sāli, saberztus piparus un ķimenes. Visu kārtīgi samaisa. Iegūto masu sapilda sagatavotajā paprikā. Pildīto papriku noliek vēsumā uz pāris stundām. Pirms pasniegšanas pildīto papriku griež šķēlēs un liek uz maizes šķēles. |
||
latss (on-line) |
Publicēts: 04.03.2009 16:48 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 16:48:54 - Rakstīja :
UUU, garšīgi. Kādreiz mamma pildīja ar sieru un ķiplokiem, sātīg un garšīgi bija.. nu un protams, arī treknāk. |
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās