Gardais pārsteigums
teriine (moderators) |
Publicēts: 02.03.2009 12:41 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2009 12:41:51 - Rakstīja :
Recepti konkursam iesūtīja Linda D.
Sastāvdaļas: 100 g biezpiena 100 g zemeņu jogurta 250 g Sevišķā Liepkalnu rudzu maize ar augļiem 50 g cukura 50 g ābolu biezeņa kanēlis Svaigas zemenes, avenes, ķirši (jebkādas ogas, kas pieejamas vai ir ledusskapī vai saldētavā un pašam vislabāk garšo) Process: Sabriedušu Sevišķo Liepkalnu rudzu maizi ar augļiem sarīvē, sajauc ar pusi cukura un kanēli. Visu uz pannas nedaudz apbrūnina. Biezpienu izberž caur smalku sietiņu. Jogurtu saputo ar atlikušo cukuru, pievieno biezpienam un lēnām samaisa. Kārto saldēdiena traukā: rupjmaize, ābolu biezenis, biezpiena masa. Es to visu kārtoju tā, lai būtu pārsteiguma moments, jo visi domā, ka tiek pasniegts tikai jogurts ar manām mīļākajām ogām zemenēm, bet kad bauda, izrādās, ka ir gards kārtojums. Un noteikti gatavojiet ar mīlestību un izdomu! Baudiet! |
||
latss (on-line) |
Publicēts: 04.03.2009 00:21 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 00:21:58 - Rakstīja :
Paldies Lindai - izskatās dievīgs!!!!!
|
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās