Mēs esam tādi, par kādiem sevi padarām. /Anšlavs Eglītis/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Gardais pārsteigums


teriine
					Poste: 1202
teriine (moderators)
Publicēts: 02.03.2009 12:41 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2009 12:41:51 - Rakstīja :
Recepti konkursam iesūtīja Linda D.

Sastāvdaļas:
100 g biezpiena
100 g zemeņu jogurta
250 g Sevišķā Liepkalnu rudzu maize ar augļiem
50 g cukura
50 g ābolu biezeņa
kanēlis
Svaigas zemenes, avenes, ķirši (jebkādas ogas, kas pieejamas vai ir ledusskapī vai saldētavā un pašam vislabāk garšo)

Process:
Sabriedušu Sevišķo Liepkalnu rudzu maizi ar augļiem sarīvē, sajauc ar pusi cukura un kanēli. Visu uz pannas nedaudz apbrūnina. Biezpienu izberž caur smalku sietiņu. Jogurtu saputo ar atlikušo cukuru, pievieno biezpienam un lēnām samaisa. Kārto saldēdiena traukā: rupjmaize, ābolu biezenis, biezpiena masa.
Es to visu kārtoju tā, lai būtu pārsteiguma moments, jo visi domā, ka tiek pasniegts tikai jogurts ar manām mīļākajām ogām zemenēm, bet kad bauda, izrādās, ka ir gards kārtojums.
Un noteikti gatavojiet ar mīlestību un izdomu!
Baudiet!


latss
					Poste: 741
latss (on-line)
Publicēts: 04.03.2009 00:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 00:21:58 - Rakstīja :
Paldies Lindai - izskatās dievīgs!!!!!


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās