Domāt ir grūti, pat mokoši. Ļaudis palaikam vairās no domāšanas un ar prieku pieņem jau gatavus uzskatus. /Anšlavs Eglītis/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Brīvdienu rīts - CHEESE! :)


Meks (on-line)
Publicēts: 24.02.2009 00:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2009 00:09:44 - Rakstīja :

2 šķēles "Liepkalnu" latviskā saldskābmaize un vidiņš no iepriekšējās receptes = 5,5 v.

100gr. 15% siers = 3,5 v.

1 ola = 1 v.

100gr. sieru sarīvē, pieliek olu, ķimenes, sāli un visu samaisa. Uz vidiņa, kas palika pāri no iepriekšējās receptes un vēl divām maizes šķēlēm, kuras uz pusēm pārgrieztas virsū liek siera masu. Cep uz sakarsētas pannas, uz kuras uzklāta SV cepamā folija. Pirmo pusi uz pannas liek to ar sieru.

Kopā sanāca 4 maizes pusītes un vidiņš! Viena maizīte - 1,1 labības vienība, 0,9 olbaltum v. (siers + ola)







Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās