Rosols ar rupjmaizes grauzdiņiem
kate (on-line) |
Publicēts: 23.02.2009 12:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2009 12:22:21 - Rakstīja :
Liepkalnu rupjmaizes grauzdiņi 5 g 0v Šķiņķis 20g 0,5v Ola 20g 0,5v Marinēts gurķis 30g 0v Majonēze 15g 0,5v 1porcija=1,5v Visu kārtām kārto trauciņā, pārlej ar majonēzi un pārkaisa ar grauzdiņiem. To pašu izmēģināju arī ar baltmaizes grauzdiņiem. Šo recepti man ieteica dāmas, kas strādā birojos. Viņas gan liek nesagrauzdētu maizi klāt, bet tad vajag vairāk majonēzes, jo maize baigi uzsūc. Tāpēc pamēģināju ar grauzdiņiem. Gardāk. Ar rupjmaizes grauzdiņiem ar baltmaizes grauzdiņiem > |
||
latss (on-line) |
Publicēts: 04.03.2009 00:29 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 00:29:27 - Rakstīja :
Kate- tu nu gan šefpavāre!
|
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās