Rupjmaizes ķīselis ar pienu
iignja (on-line) |
Publicēts: 20.02.2009 13:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/02/2009 13:42:59 - Rakstīja :
180 gr rupjmaizes 4,5v Rupjmaizi sagriež šķēlēs, apgrauzdē, savāra ūdenī ar augļiem, izberž caur sietiņu, pieliek saldinātāju,garšvielas un aukstā ūdenī atšķaidītus kartupeļu miltus. Uzvāra.atdzesē un pasniedz ar pienu. Svaigo augļu vietā var likt kaltētos,porcijas izvēlēties mazākas,par pienu jārēķina vienības papildus. |
||
mikuce (on-line) |
Publicēts: 09.03.2009 10:52 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/03/2009 10:52:43 - Rakstīja :
Tas ir kaut kas, ko es miglaini atceros no savas bērnības - mūsmājās neviens netaisīja, bet pie kaimiņiem katru sestdienu tāds kārums bija... Garrrrdi
|
||
kate (on-line) |
Publicēts: 09.03.2009 11:17 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/03/2009 11:17:39 - Rakstīja :
es vairs netieku līdzi receptēm...viņas ir tik daudz,tik gardas...nepaspēju visas kopēt... |
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās