Rupjmaizes ķīselis ar pienu
![]() iignja (on-line) |
Опубликовано: 20.02.2009 13:42 |
Ответить на этот комментарий
20/02/2009 13:42:59 - wrote :
180 gr rupjmaizes 4,5v Rupjmaizi sagriež šķēlēs, apgrauzdē, savāra ūdenī ar augļiem, izberž caur sietiņu, pieliek saldinātāju,garšvielas un aukstā ūdenī atšķaidītus kartupeļu miltus. Uzvāra.atdzesē un pasniedz ar pienu. Svaigo augļu vietā var likt kaltētos,porcijas izvēlēties mazākas,par pienu jārēķina vienības papildus. |
||
![]() mikuce (on-line) |
Опубликовано: 09.03.2009 10:52 |
Ответить на этот комментарий
09/03/2009 10:52:43 - wrote :
Tas ir kaut kas, ko es miglaini atceros no savas bērnības - mūsmājās neviens netaisīja, bet pie kaimiņiem katru sestdienu tāds kārums bija... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() kate (on-line) |
Опубликовано: 09.03.2009 11:17 |
Ответить на этот комментарий
09/03/2009 11:17:39 - wrote :
|
||
Высказать своё мнение















click emoticon to add