Vārds ievaino ātrāk nekā dziedē. /J.V. Gēte/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Biezpiena un rupjmaizes kārtojums


Gabora
					Poste: 571
Gabora (on-line)
Publicēts: 19.02.2009 22:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/02/2009 22:55:15 - Rakstīja :

SASTĀVDAĻAS

200g 0,5% biezpiena - 2 Olbv.v.

200g rudzu maizes - 5 Lab. v.

60 - 100g medus - 3-5  Lab.v. (našķu/garšvielu vien. )

100g  liesa zemeņu ievārījuma - vienības atkartībā no kaloriju daudzuma

60g liesa  augu tauku saldā krējuma - es lieku 8% - 3 T v.

PAGATAVOŠANA

Biezpienu saberž un samaisa ar saldo krējumu.

Nobriedušu rupjmaizi sarīvē un sajauc ar medu.

Traukā liek kārtām rīvēto maizi, zemeņu ievārījumu un biezpienu. Virsējā karta - no maizes.

kārtojums labi garšo gan ar pienu, gan putukrējumu.



Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās