Marcipāna dejas
Marcipāns (on-line) |
Publicēts: 30.11.2009 16:47 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
30/11/2009 16:47:55 - Rakstīja :
Sveiki! Šodien paviesojos FD birojā un dabūju uz 5 dienām izmēģināt mašīndejas. Protams, steidzos mājās un ar lielu nepacietību veicu priekšdarbus (uzinstalēju disku, ātri pārskrēju instrukcijām), lai varētu sākt dejot... Mans vīrs un 6 mēnešus vecais puika sēdēja skatītājos :) laikam diez ko jau neizskatījās, ka sāku lēkāt, šodien es šos dejas soļus saukšu par lēkāšanu, dažreiz pat izmisīgu, lai tikai uztrāpītu bultiņām :) mans vīrs arī nenocietās un gribēja izmēģināt. Palaidu arī, un veicās tā neko :) Tā kā diena vēl nav cauri, tad domāju, ka šis vakars man būs tāds izzināšanas process par visām iespējām, ko dod mašīndejas. Pēc dažām dienām uzrakstīšu kā man veicas!
|
||
Marcipāns (on-line) |
Publicēts: 02.12.2009 12:40 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/12/2009 12:40:09 - Rakstīja :
Ir pagājušas dažas dienas, kopš manā rīcībā ir MD. Katru dienu esmu pieslēgusies pa kādai pusstundai un esmu jau iemēģinājusi easy līmeni... ieskatoties hard līmenī, šobrīd man tas šķiet pilnīgi neiespējams! :) bet nu pats galvenais šajā nodarbē ir atrast laiku, vietu un apņemšanos mazliet uzdejot, ja tas viss būs, tad MD paladziņš netiks tik drīz saritināts plauktā uz palikšanu.
|
||
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās