- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 96/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 29.06.2011 03:18 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/06/2011 03:18:24 - Rakstīja :
Jogurta krems no gurka un persikaIzteikti kremigs,maigs un ists svaiguma iemiesojums-tads ir sis krems. Recepte atvasinata no tradicionalas spanu aukstas gurku kremzupas. Lai krems sanaktu vel maigaks,klat pìeliku persiku un soreiz neliku visas tradicionalas aukstas gurku kremzupas sastavdalas. Nepieciesams: (kopa sanak 4-6 glazites) 0,5 CaV+1AV+0,5 DV -1 liess bezpiedevu jogurts (ideali,ja jogurs ir kremigs), - 1 gurkis, -1 persiks, -skipsna sals, -skipsna saldinataja (izmantoju steviju), -dazas piles olivellas "Oliva virgen", -kirsi Pagatavosana: Sablendere nomizotu gurki ar nomizotu persiku un bezpiedeva jogurtu. Pieliek sali,saldinataju un dazas piles olivellas. Uz paris stundam liek ledusskapi,lai kartigi atdziest. Pasniedz nelielas stikla glazites ar gurki un kirsi. |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 29.06.2011 23:36 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/06/2011 23:36:59 - Rakstīja :
Ak tu mī un žē!! Tikko būšu puslīdz adaptējusies tā taisīšu augšā!!! Izklausās varen apetītelīgi
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 30.06.2011 01:58 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
30/06/2011 01:58:56 - champagne Rakstīja :
So ir verts pameginat. No mazas glazites garso seviski labi
Ak tu mī un žē!! Tikko būšu puslīdz adaptējusies tā taisīšu augšā!!! Izklausās varen apetītelīgi |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 01.07.2011 00:21 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:21:30 - denia Rakstīja :
Es nezinu kā pie Tevis Spānijā, bet Portugālē man bija pieejami ne visai garšīgi gurķi Kopš esmu LV, to tikai vien daru kā ēdu fantastiski gardos mazos, saldos un kraukšķīgos Latvijas gurķīšus. Noteikti izmēģināšu šo Tavu brīnumu!!!
So ir verts pameginat. No mazas glazites garso seviski labi |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 01.07.2011 00:59 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:59:58 - champagne Rakstīja :
Es nezinu kā pie Tevis Spānijā, bet Portugālē man bija pieejami ne visai garšīgi gurķi Kopš esmu LV, to tikai vien daru kā ēdu fantastiski gardos mazos, saldos un kraukšķīgos Latvijas gurķīšus. Noteik ... Mums pieejami mazie (isie) spanu gurki. Man jau skiet,ka tiem nav ne vainas.Protams,ka nevienus veikala gurkus nevaru salidzinat ar gurkisiem no mammas darza (seviski man garsoja pipargurkisi). Citreiz perku ari Holanes garos gurkus. Citas izveles vienkarsi nav :( Un vel,par Spanijas gurkiem runajot. Meginaju vienu gadus tos skabet,bet nekas nesanaca-visi palika miksti un salsudeni izskida |
||
Aija (on-line) |
Publicēts: 01.07.2011 16:48 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 16:48:10 - denia Rakstīja :
A kāpēc vajadzīga eļļa klāt?
Mums pieejami mazie (isie) spanu gurki. Man jau skiet,ka tiem nav ne vainas.Protams,ka nevienus veikala gurkus nevaru salidzinat ar gurkisiem no mammas darza (seviski man garsoja pipargurkisi). Citrei ... |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 02.07.2011 00:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/07/2011 00:55:22 - Aija Rakstīja :
Garsai
A kāpēc vajadzīga eļļa klāt? |
||