Lai novērtētu kādu no rakstura īpašībām, tai kaut nedaudz jāpiemīt pašam. /V. Šekspīrs/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 97/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.06.2011 00:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/06/2011 00:56:16 - Rakstīja :

Juras velsu grozini

Beidzot atradu sen mekleto pastu brick. Izradas,ka ta ir loti iecienita arabu valstu virtuve un no tas var pagatavot visdazadakos edienus,tai skaita ari lieliskus desertus. Turklat pasta loti labi padodas locisanai,no tas var tit gan "cigarus",gan locit trijsturisus. Man sis ir lielisks atradums.Soreiz pastu pildiju ar juras veltem un pagatavoju ari lieso bechamel merciti.

Nepieciesams:( 3 groziniem) 1,5 OhV+3 ObV+0,5 TV

-3 loksnes pasta "Brick",

-200 g kalmari,

-100 g lielas garneles,

-50 g konjaka,

-5 g ellas,

-sauja petersilu,

-sals,pipari pec garsas,

-2 kiploka daivas

Pagatavosana:

Iztira kalmarus un sagriez ar virtuves skerem nelielos gabalinos. Noloba garneles un kopa ar caulam,galvam liek katlina,pievieno nedaudz udeni-tik,lai nosegtu garneles,uzvara un atstaj ievilkties. Panna uzkarse ellu un pievieno sagrieztus kalmarus,mazliet apcepj.Pec tam nolej garnelu buljonu,iznem garneles,sagriez ar virtuves skerem 3 dalas un liek panna pie kalmariem cepties. Pievieno konjaku,pagaida,kamer iztvaiko un tad liek klat siki sagrieztus petersilus un kiplokus.Ja nepieciesams,pievieno ari sali. Pec tam nem brick loksni,liek taja juras veltes,pec ka sasien pastu ar loku. Cepj sakarseta cepeskrasni 180 grados aptuveni 5-7 minutes. Kamer cepjas,atri pagatavo liesu bechamel merciti.

Bechamel mercite

-150 ml zivju buljons (izmantoju garnelu buljonu)

-150 ml liesa piena

-5 g kukuruzas ciete)

Pagatavosana:

Pienam pievieno kukuruzas cieti.Liek varities garnelu buljonu un iejauc taja pienu ar cieti. Lidz uzvaras,nepatraukti maisa (maisiju ar olu kulamo). Pec garsas pievieno sali,piparus.

Pasniegsana:

Nem skivi,apaksa paklaj ieguto bechamel merciti un pa virsu liek grozinus.

 


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 01.07.2011 00:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:16:41 - Rakstīja :
Ak, Tu kārdinātāja!
Tās loksnes pirms tam nav ne jāvāra nekā? Vienkārši ņem no pakas un tik pilda iekšā? Interesanti, Rīgā arī kaut kur varētu būt dabonamas? Tas gan tāds retorisks jautājums vairāk, es šobrīd ar to tik vien nodarbojos, kā pētu - kur un ko var iegādāties

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 01.07.2011 00:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:34:00 - champagne Rakstīja :
Ak, Tu kārdinātāja! Tās loksnes pirms tam nav ne jāvāra nekā? Vienkārši ņem no pakas un tik pilda iekšā? Interesanti, Rīgā arī kaut kur varētu būt dabonamas? Tas gan tāds retorisks jautājums vairāk, ...

Kas ir labs,ar to japadalas :)

Sis loksnes ir svaigas,lidzigi ka pasta fresca un gatavas tulitejai lietosanai. Lai tas nesaliptu,tas atdala vienu no otras zidigs papirins.

Un velriez sveicu Tevi ar atgriesanos Dzimtene!


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 06.07.2011 23:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/07/2011 23:29:29 - denia Rakstīja :
Kas ir labs,ar to japadalas :) Sis loksnes ir svaigas,lidzigi ka pasta fresca un gatavas tulitejai lietosanai. Lai tas nesaliptu,tas atdala vienu no otras zidigs papirins. Un velriez sveicu Tevi ar a ...
Paldies!