Bet, ja es ļaušos šai baudai tik nesaprātīgi un piesardzīgi, tad tā man vairs nebūs bauda. /Lope de Vega/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 90/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 11.06.2011 00:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2011 00:04:05 - Rakstīja :

Baklazanu kurpites

Teiksu vienu-loti garsigi!

1 DV+0,5 CaV+0,5 TV+1 AV

Nepieciesams:

-1 baklazans,

-1 liess "Grieku" tipa kremigs jogurts

-1 kiploka daiva (deres ari sausais kiploku pulveris)

-150 g granatabola seklinas(var ari vairak)

-paris timiana zarini,

-5 g olivella (ja velas),

-sals

Pagatavosana:

Baklazanu griez stremeles (aptuveni 2-3 cm biezas),uz laiku iemerc salsudeni.Pec tam nosusina ar ar papira virtuves dvieli,apslaksta ar olivellu un liek uz cepampapira cepties sakarseta cepeskrasni. Cepj aptuveni 40 min.200 grados.Pa to laiku izspiez kiploka daivu un sajauc ar jogurtu.Pievieno sali un samaisa visu.Kad baklazans gatavs,nosmere stremeles ar ieguto jogurta maisijumu un parkaisa ar timianu un granatabola seklinam. Uzreizi ari pasniedz un ed siltu.

 


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 11.06.2011 00:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2011 00:37:39 - Rakstīja :
Aaaaaaa, atkal kaut kas dikti feins! Es pilnīgi iedomājos krēmīgi ķiplokaino garšu ar granātābola svaigumu un baklažāna riekstainumu