Mēs neredzam lietas tādas, kādas tās ir, mēs tās redzam tādas, kādi esam paši. /Anaīsa Nīna/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 16/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 09.06.2011 19:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2011 19:56:33 - Rakstīja :
LUMACONI AR BIEZPIENA SPINĀTU PILDĪJUMU

Pasta Lumaconi - milzu čaulas makaroni, kas labi der pildīšanai. Ļoti iepatikās to izskats, tādēļ arī ātri iekrita iepirkumu grozā. Šie ir krāsainie - zaļie krāsoti ar spinātiem, sārtie - ar tomātiem.
Lumaconi tieši tāpat kā Canelone var pildīt ar visdažādākajiem pildījumiem - gaļu, ricotta svaigo sieru, šķinķi utt., tos var pagatavot pavisam liesi un neizsakāmi gardi!

Sastāvdaļas (4 porcijas, kopā līdz 15V)
200gr Lumaconi pasta 8LV
200gr 0,3% biezpiens 2OV
250gr spināti
250gr šampinjoni (lietoju gatavus, no kārbas, bet nemarinētus!)
400gr kārba rīvēti tomāti (visi dārzeņi 3DV)
40gr Parmezāns 2OV
3 daiviņas ķiploks
sāls, pipari, oregano (raudene)

Pastu novāra sālsūdenī, bet nepārvāra - kā itāļi saka, al dente. Nokāš.
Kamēr pasta vārās, uz pannas uzber sagrieztas spinātu lapas, sasmalcinātu ķiploku un cepina, līdz spinātiem pazūd apjoms.
Pievieno sakapātus šampinjonus, kādu minūti pacepina, ļauj mirklīti padzist un pievieno biezpienu. Pieber garšvielas pēc patikas.
Sarīvē Parmezānu un masai pievieno 1/3 daļu.
Cepeštraukā ielej rīvētos tomātus, ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus.
Pilda Lumaconi ar sagatavoto biezpiena/sēņu/spinātu masu un liek cepeštraukā pa virsu tomātiem. Katru čauliņu pārkaisa ar pārpalikušo sieru.
Liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep ~15-20 min. 
Pasniedz ar lapu salātiem

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 01:44 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 01:44:03 - Rakstīja :
Kadi apetligi sakistuli!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 01:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 01:56:17 - denia Rakstīja :
Kadi apetligi sakistuli!
Nevis sakistuli,bet skaistuli!

oga.003
					Poste: 272
oga.003 (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 12:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 12:23:03 - Rakstīja :
Visu ēdienu bildes ir vienkārši dievīgas!!!!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 12:38 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 12:38:35 - Rakstīja :
Paldies, meitenes!

RED (on-line)
Publicēts: 27.06.2011 10:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/06/2011 10:37:45 - Rakstīja :
ĻOTI SMUKI UN APETĪTI ROSINOŠI :) tikai man tāds panaivs jautājums - cepeškrāsni uz cik grādiem jāuzkarsē?

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 01.07.2011 00:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:11:11 - RED Rakstīja :
ĻOTI SMUKI UN APETĪTI ROSINOŠI :) tikai man tāds panaivs jautājums - cepeškrāsni uz cik grādiem jāuzkarsē?
Es parasti karsēju līdz 200-220C īstenībā šādu ēdienu gatavošanai konkrēta temperatūra nav tik svarīga, kūkām, biskvītiem un cepešiem - tiem gan!