Neskaties atpakaļ! Paveries apkārt! Tālumam tici! /Veronika Strēlerte/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 14/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.06.2011 17:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 17:40:08 - Rakstīja :
APRIKOŽU SORBETS

Sastāvdaļas (4 porcijas, kopā 4AV)
600gr aprikozes
130-150ml cukura aizvietotājs
130-150ml ūdens
sula no 1/2 citrona

Nomazgājam aprikozes, katrai lejasdaļā iegriežam krustiņu. Liekam traukā, aplejam ar verdošu ūdeni un blanšējam ~10 minūtes. Atbrīvojam no miziņas, izņemam kauliņu un sametam blenderī. Pievienojam izšķīdinātu cukura aizvietotāju, citrona sulu un visu kārtīgi sablenderējam. Salduma daudzums atkarīgs no tā, cik gatavas/saldas ir aprikozes. Manējās bija diezgan skābas, liku 130ml Canderel, bet varēja noteikti būt vairāk! Iespējams, ka nevajadzēja likt citrona sulu...

Lejam lēzenā traukā, liekam saldētavā. Ik pēc 40-50 min. apmaisām un tā kādas 3-4 reizes.

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 08.06.2011 20:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 20:45:10 - Rakstīja :
champagne, es Tevi pasludinu par sorbertu karalieni! 

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.06.2011 21:28 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 21:28:15 - Rakstīja :
Ak, paldies, Baibiņ!  Uzliktais kronis uzliek nopietnu pienākumu - ne soli nost no jaunu sorbetu darināšanas