Jau neliela uzvara pār sevi dara cilvēku daudz stiprāku. /M. Gorkijs/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 70/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 11.05.2011 00:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/05/2011 00:21:44 - Rakstīja :
Denia, man rodas iespaids, ka pārtiec no dārzeņiem un jūras veltēm

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 11.05.2011 00:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/05/2011 00:39:26 - Rakstīja :
.. un sokolades :)

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 13.05.2011 19:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/05/2011 19:40:19 - Rakstīja :
Man garšo, man garšo baklažāns !

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 14.05.2011 00:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 00:48:31 - Elīna. Rakstīja :
Man garšo, man garšo baklažāns !
Pasa sakuma skatijos "skibi" uz baklazanu. Bet,kad tas iegarsojas,tad klust par vienu no favort darzeniem (man ta bija)

Verduras en escabeche (Darzeni marinade)

Sen nebiju edusi marinetus darzenus un peksni loti sakarojas. Ta nu man tapa sis paediens,kas likas pats par sevi gana gards un ka ideala piedeva galas edieniem. Piedevam,piparmetru lapas pieskira marinadei ipasu "noti". Darzenus var ari grillet,sanaks vel garsigak!
4 personam nepieciesams (kopa 7,5 vienibas,no kuram 7 DV un 0,5 TV)
-2 baklazani,
-4 cukini,
-2 kiploka daivas,
-2 nelieli sipoli,
-200 ml baltais vinogu vina etikis,
- 30 ml aromatizets etikis (izmantoju avenu etiki)
-sauja piparmetru lapas,
-sals,pipari pec garsas,
-5 g ella
Pagatavosana:
Nomazgatus darzenus sagriez planas stremeles (aptuveni 3- 4 mm). Baklazanu uz 20 min. liek salsudeni,lai noiet rugtums. Pec tam nosusina papira dvieli. Apsmdzina darzenu ar ellu un cepj sakarseta panna no abam pusem,lidz tie ir gatavi (tas notiek loti atri). Nem trauku un pa kartam karto taja darzenus. Katrai kartai virsu liek sali,piparus,piparmetru lapas,sagrieztu sipolu, kiploka daivas un katru kartu apsmidzina ar etiki (sajaucu vinogu ar avenu etiki). Pec tam parklaj trauku ar caurspidigo virtuves plevi un liek uz 4 st.ledusskapi ievilkties.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 26.05.2011 20:20 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/05/2011 20:20:31 - Rakstīja :
Glūnu uz šiem jau sen, kārojas man ar, bet tikai viens jautājums - vai 200ml baltvīna etiķis nepadara tos dārzājus neēdamus? Nepeld tīrā etiķī tur viss? Glāze etiķa taču ir krietni daudz skābuma...

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 28.05.2011 23:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/05/2011 23:27:23 - champagne Rakstīja :
Glūnu uz šiem jau sen, kārojas man ar, bet tikai viens jautājums - vai 200ml baltvīna etiķis nepadara tos dārzājus neēdamus? Nepeld tīrā etiķī tur viss? Glāze etiķa taču ir krietni daudz skābuma...
Uz sadu darzenu daudzumu 200 ml vina etika nav nekas,var drosi liet ari vairak.Tikai pasi apaksejie darzeni sanak tadi stipraki,jo lai ari darzeni tiesi si iemesla pec tiek apslakstiti nevis aplieti, etikis tomer sakoncentrejas tiesi apaksa. Ja skiet,ka ir pa stipru,drosi var slakstit ari ar mazaku daudzumu baltvina etika! Saja bilde ari var redzet,ka nekas nekur nepeld!