Brīvība - tā ir atbildība. Tāpēc daudzi baidās no tās. /B. Šovs/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 64/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.04.2011 03:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/04/2011 03:10:57 - Rakstīja :
Merluza con membrillo (hekss ar cidoniju)
So recepti jau pirms laba laika uzgaju viena spanu zurnala un nesen ari izmaginaju. Mazliet paeksperementeju,jo man  nebija svaiga cidonija,tapec izmantoju cidoniju dzemu.(veikala atradu light variantu) Sanaca riktigi labi un so noteikti atkartosu! Vispar,kops uzzinaju,ka alkahols ediena pagatavosanas procesa iztvaiko,lidz ar to kalorijas par to nav jaskaita,esmu liela prieka!!!
4 personam nepieciesams: (1 personai= 1 vieniba  ja pienem,ka heksa gabals sver 100 g. Parejas sastavdalas tik nieciga svara,ka soreiz atlavos neuzskaitit :=)
-4 gab.svaiga heksa,
-1 liela cidonija,
-2 edamkarotes konjaka,
-2 edamkarotes citrona sula,
- 1-2 tejkarotes ella,
-pipari,
-sals
Pagatavosana:
Heksa gabalus ierive ar sali, pipariem un daziem pilieniem ellas,pec ka vai nu apcepj panna vai sakarseta cepeskrasni.(Es cepu cepeskrasni). Nomizo cidoniju un siki sagriez. Pievieno citrona sulu un uz nelielas uguns vara,kamer gabalini gandriz izskidusi. Talak saspaida ar daksu vai sablendere,lidz izvaidojas viendabiga masa.Pievieno konjaku,sali,piparus un vel minuti visu pasaute. Ieguto merciti liek uz heksa gabalina un pasniedz karstu. ¡Buen provecho!