Šampanietis jādzer, kamēr tas ir dzirkstošs. Par dzīvi jāpriecājas, kamēr dzīvojam. /***/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 63/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.04.2011 02:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/04/2011 02:19:15 - Rakstīja :

Dzeltenais prieks

Sausmigi parasts saldais ediens no kirbja,ko tik loti esmu iecienijusi pedeja laika. Izmantoju loti cietu kirbiti,kam ir izteikti riekstaina garsa. Soriez pieleju mazliet vairak udeni,tapec saldais sanacamazliet  skidrs. Ja udeni  leju tik,ciktalak  noradits,tad saldais sanak biezs un kaut kas loti lidzigs dzemam! Tada gadijuma klat leju kaut ko skabu-ideali sapas ar dzervenu sulu.Kad kirbis izskist,saldais paliek loti miltains.

1 personai nepieciesams:(kopa 2 vienibas) 600 g kirbja,kreicnaglinas,saldinatajs (izmantoju steviju),pec velesanas riveta apelsina vai citrona mizina.

Pagatavosana: Nomizo kirbi,sagriez nelielos gabalinos un liek varities. Udeni lej tik,lai apnemtu kirbja gabalinus. Pievieno kreicnaglinas,rivetu apelsina mizinu un saldinataju.Kad kirbis klust miksts,tas pamazam izskist. Nonem no uguns un samica ar daksu. Saldais ediens gatavs!