Nebaidies riskēt! Pārstāj raizēties par to, ko citi teiks. Dari kaut ko sev par prieku. Rīkojies uz savu roku. Skaties patiesībai acīs. /K. Mensfīlda/

- Midijas (denia)

Attēls 4/4
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 01:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 01:55:17 - Rakstīja :

Midijas gatavas! Pasniedz karstas (tikko no uguns nonemtas).Parasti liek galdaa ar visu trauku, kuraa midijas varijaas vai parliek kopaa ar "merciti" dzilaa traukaa. Ed ar citronu un, tapat ka austereem, uzspiezot katrai midijai "pa taisno" no citrona sulu. Nevajag ari smadet merciti-taa ari ir loti garda!!!

Varot midijas, vienibas gruti aprekinamas,jo midiju vaki ir krietni smagaki par pasam midijam, tapec es aprekinu pec acumera. Bet novaritas midijas(mikstumi) 100 g = 60kcal un sajaa katlinaa ir 1 kg! Ja klat liek vel olivellu un sauso baltvinu,tad papildus pierekina vienibas. Labu apetiti!


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 13.08.2010 08:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 08:29:51 - Rakstīja :
Es nekādus gliemežus dzīvē nekad neesmu ēdusi... Tā gribētos pamēģināt!

dzigra
					Poste: 714
dzigra (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 09:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 09:40:28 - Rakstīja :
     BRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 10:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 10:15:33 - Rakstīja :
Denia,tu mani tā sakārdināji Es gan mīdijas esmu ēdusi tikai no burciņas,bet arī tās man ļoti garšoja

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 12:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 12:48:15 - mumins1980 Rakstīja :
Es nekādus gliemežus dzīvē nekad neesmu ēdusi... Tā gribētos pamēģināt!
Kad biju stavokli, daktere man ieteica est tiesi midijas( termiski labi apstradatas),jo tas satur lotii daudz vertigus vitaminus,mineralvielas,t.sk.dzelzi.  Kadreiz pamegini gan!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 12:52 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 12:52:18 - dzigra Rakstīja :
BRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Sakumaa uz visiem juras moskiem skatijos ar skepsi, bet kad tos iepazist,tad sak lietot ari ikdienaa (juras veltes seit nav dargas)

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 12:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 12:55:37 - Jolanta77 Rakstīja :
Denia,tu mani tā sakārdināji Es gan mīdijas esmu ēdusi tikai no burciņas,bet arī tās man ļoti garšoja

Mums ari konservetas tirgo, bet tas vel neesmu pameginajusi! Bet saldetas tacu Latvijaa var nopirkt?!


Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 14.08.2010 13:26 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/08/2010 13:26:51 - denia Rakstīja :
Mums ari konservetas tirgo, bet tas vel neesmu pameginajusi! Bet saldetas tacu Latvijaa var nopirkt?!
Droši jau ka var,es tā īsti tikai nebiju painteresējusies kā viņas var pagatavot un kad jau būs kāds liekāks lats būs jāsaņemas un jāpamēģina

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 20.08.2010 16:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/08/2010 16:39:24 - Jolanta77 Rakstīja :
Droši jau ka var,es tā īsti tikai nebiju painteresējusies kā viņas var pagatavot un kad jau būs kāds liekāks lats būs jāsaņemas un jāpamēģina
Te es biju domajusi,ke neesmu meginajusi likt edienos (kam gan likt konservetas,ja pieejamas svaigas).Ar konservetam tapat ka ar svaigaam- liek klat kur sirds karo (pastai,risiem,salatiem,zupaam...)