Ļoti grūti cildināt to, kas patiesi pelnījis cildinājumu. /K. Helvēcijs/

- Midijas (denia)

Attēls 3/4
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 01:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 01:39:11 - Rakstīja :

Saliekam notiritas midijas katlaa,pielejam NEDAUDZ udens (10 ml) un varam uz lielas jaudas, ik pa laikam sakratot katlu,lai taas,kas apaksaa jau attaisijusas vala nonak katla augspusee un lauj attaisities valaa parejam! Midijas uzvaras LOTI atri- 3 minutes un gatavs! Ja velas,tad udeni, kuraa varisies midijas, var pievienot sagrieztus petersulus,kiplokus,sipolus,svaigas lauru lapas...Un varisanas beigaas var parliet pari baltvinu (sauso).

Ja midijas ir bijusas sasaldetas,tad tas parasti nav jatira un pagatavosanas process ir tads pats!


dzigra
					Poste: 714
dzigra (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 09:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 09:48:10 - Rakstīja :
   Vai tiešām tik maz ūdeni jālej ?

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 12:38 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 12:38:57 - dzigra Rakstīja :
Vai tiešām tik maz ūdeni jālej ?
Jaa-Tik maz jeb tikai tik,lai katla dibens butu apsegts ar udeni! Ja grib vairak mercites,tad var likt ari nedaudz vairak udens. Ja varis liela udens daudzuma midijas, taas vairs nebus tik garsigas.