Gan prātam, gan neprātam ir savas iemītas takas. /Francis Usāns/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Katli, pannas???


page: 1   [2]   (page size 50)
hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Publicēts: 31.10.2009 17:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/10/2009 17:59:57 - zeze Rakstīja :
Hariba, kur Jūs pirkāt to katliņu, tas liekas ir savādāks, nekā piedāvā Figūras Draugu "veikals?

\\\es dziivoju Iirijaa un katlu pirku vieteejajaa veikalaa, te bija kaadi divdesmit veidi tie katli. Esmu izurbusies tik taalu, ka leenvaare ir tiesi reziimaa slow, bet manam katlam ir veel divi aatraaki reziimi taa ka vienkaarsi esmu izveeleejusies parastas vaariisanas reziimu. Paarceelu plova gatavosanu uz riitdienu tad gan meeginaasu iisto leenvaares fun kciju


AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Publicēts: 01.11.2009 17:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/11/2009 17:39:21 - Rakstīja :
Droši vien esmu liela skeptiķe, bet kaut kā neticās, ka vārot, lai tas arī būtu apm 70 grādi, stundas 5-8 saglabātos visi vitamīni.

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Publicēts: 01.11.2009 18:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/11/2009 18:06:50 - Rakstīja :

aes ņemšu vērā Gitienes ieteikumu,ka virtuvē -vislielākos un gardākos brīnumus var izgatavot,ja ir normāla plīts un normāli kastroļi un panas.... un ka mūsu tehnoloģijas laikmetā ,labāk ir vairāk kustēties...

ari sāku pētīt kastroļus,kādus jūs izmantojat,labi ,ka uzdūros Gitienes teiktajam..pietiks man ar savejiem parastajiem katliņiem...


gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 01.11.2009 19:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/11/2009 19:18:54 - kate Rakstīja :
aes ņemšu vērā Gitienes ieteikumu,ka virtuvē -vislielākos un gardākos brīnumus var izgatavot,ja ir normāla plīts un normāli kastroļi un panas.... un ka mūsu tehnoloģijas laikmetā ,labāk ir vairāk kust ...
Tas gan-man ar līdz šim ir pieticis-jo garšas ziņā visparastākajā kastrolītī var burvīgu ēdienu pagatavot,bet šeit mani pieķēra tā doma par tiem vitamīniem

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Publicēts: 02.11.2009 12:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/11/2009 12:37:35 - Rakstīja :
un man nav problemu ar dārzeņu sautēšanu.tam vispar vajag tikai 15 min.problema ir nomizot un sagriezt pilnu lielo katlu.vienu dienu mizoju burkānus,griezu smuki gabaliņos.gatavoju sautējumu.burkānus vispar grūti sagriezt...rezultata,ko es sūri grūti gatavoju,aprija 15 min

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 02.11.2009 15:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/11/2009 15:30:46 - kate Rakstīja :
un man nav problemu ar dārzeņu sautēšanu.tam vispar vajag tikai 15 min.problema ir nomizot un sagriezt pilnu lielo katlu.vienu dienu mizoju burkānus,griezu smuki gabaliņos.gatavoju sautējumu.burkānus ...
Tā ir -mēs sagatavojam veselu baļļu,un ,kad skatāmies  katlā,lai sev otrā dienā ko uzsildītu,izrādās,ka viss kvantums izgaisis

Sunfun
					Poste: 143
Sunfun (on-line)
Publicēts: 02.11.2009 15:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/11/2009 15:32:55 - Rakstīja :
Khmmm...kaut kā neviens šeit pat nepiemin tvaicējamos katlus. Manā virtuvē tas ir mans labākais palīgs...gan risu...gan griķu...gan zirņu vārīšanā...un galvenais nav jāstāv klāt...kad izvārās...pārslēdzas siltuma režīmā un sāk strādāt kā termoss Ļoti laba lietiņa. ak...jā...un virspusē ir sietiņš, kurā var tvaicēt...visu ko var iztviacēt...paralēlu, kamēr vāras pamatsastāvs.

fortunina (on-line)
Publicēts: 02.11.2009 15:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/11/2009 15:58:59 - Sunfun Rakstīja :
Khmmm...kaut kā neviens šeit pat nepiemin tvaicējamos katlus. Manā virtuvē tas ir mans labākais palīgs...gan risu...gan griķu...gan zirņu vārīšanā...un galvenais nav jāstāv klāt...kad izvārās...pārslē ...

Lūdzu pastāsti, kāds Tev ir šis katls un par cik iegādāji. Mani ieinteresēja šāds katliņš. Zinu,ka paziņām bija Top shopā pirkts, bet tas tecēja pāri un nelikās kvalitatīvs.


Sunfun
					Poste: 143
Sunfun (on-line)
Publicēts: 02.11.2009 16:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/11/2009 16:06:19 - Rakstīja :

Pavisam nesen šo katlu pirku kā dāvanu uz Lienes un Jāņa asara ielas stūra ir delikatešu veikliņš, kur var dažādas labas lietiņas...gan garšvielas (starp citu tur ir visgaršīgākā izlejamā Kikkoman sojas mērce) gan dažādus specifiskus virtuves instrumentus iegādāt...un maksāja ap 25 Ls...cena bija atkarīga no izmēra...man bija kaut kād vidējais.pati gan pirku MC2...arī ap 25 Ls, bet tur, noteikti, vairs nav


fortunina (on-line)
Publicēts: 02.11.2009 18:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/11/2009 18:14:00 - Sunfun Rakstīja :
Pavisam nesen šo katlu pirku kā dāvanu uz Lienes un Jāņa asara ielas stūra ir delikatešu veikliņš, kur var dažādas labas lietiņas...gan garšvielas (starp citu tur ir visgaršīgākā izlejamā Kikkoman soj ...
Paldies, brīvdienā iešu'lūkot.

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Publicēts: 02.11.2009 19:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/11/2009 19:14:14 - Rakstīja :
es varu muldet uz nebedu,bet mana virtuve ir tikai 4kmetri....vienai pannai un katlam tik vietas

Sunfun
					Poste: 143
Sunfun (on-line)
Publicēts: 02.11.2009 22:26 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/11/2009 22:26:55 - kate Rakstīja :
es varu muldet uz nebedu,bet mana virtuve ir tikai 4kmetri....vienai pannai un katlam tik vietas

Tvaicējamā katla priekšrocība ir tā ka viņš ir elektriskais. iespraud kontaktā un atstāj jebkurā vietā...uzliec vāku un tvaiks tikai pa mazu caurumiņu tvaiko ārā...liekas, ka pat nosūcēju nav vērts darbināt


Jana
					Poste: 448
Jana (on-line)
Publicēts: 03.11.2009 09:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/11/2009 09:04:27 - kate Rakstīja :
es varu muldet uz nebedu,bet mana virtuve ir tikai 4kmetri....vienai pannai un katlam tik vietas
Mēs vienādā situācijā, tik man 6 kvmetri, pietiek vietas vēl tējkannai

Ina. (vada grupu)
Publicēts: 09.11.2009 11:41 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/11/2009 11:41:01 - zeze Rakstīja :
Man gan dārzeņi neizjūk nekad, tieši otrādi vienmēr priecājos, ka pat pēc 10 stundām kartupelīši un burkāni zupā stāv kubiņos kā sākumā ielikti. Arī pāri katlam šķidrums nekad neiet, jo tas vienkārši ...
Ko garšīgu pagatavot lēnvāres katlā? Meitenes padalieties! Patreiz katls stāv nelietots. Cik ilgi tāda zupa jāvāra?

zeze (on-line)
Publicēts: 09.11.2009 23:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/11/2009 23:23:11 - Rakstīja :
Ja gribās dārzeņu zupu, tad sagriez visu ko sirds kāro tāpat kā parastajai zupai - burkānus, sīpolus, kāpostus, rāceņus, kabačus, kartupeļus utt. Visu liec reizē lēnvāres katlā, ja gribas zupu ar gaļu, arī to  liec reizē katlā iekšā ar dārzeņiem, visu pārlej ar ūdeni+sāls, piparu, laurulapa, buljona kubiņi+zaļumi un atstāj uz 8-10 stundām. Es to parasti atstāju ejot prom uz darbu vai ejot gulēt, lai no rīta ģimenei ir gatavas pusdienas ko atstāt. Zupām vienīgi iepriekš apcepu sīpolus un burkānus uz panniņas, tad tie smeķīgāki. Ļoti garda ir skābu kāpostu zupa, tad es katlā reizē lieku gan grūbas, gan nedaudz liesas cūkgaļas, gan kartupeļus, gan ska'bus kāpostus, gan apcetus sīpolus un burkānus+garšvielas, gatavojās ap 8 stundām, bet kas par gardumu iznāk.Un jo ilgāk gatavojas jo garšīgāk.Pamēģini,nenožēlosi!

hariba
					Poste: 360
hariba (on-line)
Publicēts: 10.11.2009 12:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/11/2009 12:30:59 - Rakstīja :
Es  leenvaares katlaa parasti gatavoju galu taa man sanaak ideaali, ar sakneem veel neesmu piesaavusies. 

Viesis
Publicēts: 11.11.2009 10:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/11/2009 10:58:50 - zeze Rakstīja :
Ja gribās dārzeņu zupu, tad sagriez visu ko sirds kāro tāpat kā parastajai zupai - burkānus, sīpolus, kāpostus, rāceņus, kabačus, kartupeļus utt. Visu liec reizē lēnvāres katlā, ja gribas zupu ar gaļu ...
paldies.....

Jorgs (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 10.12.2009 12:44 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2009 12:44:38 - Rakstīja :

Nu, protams, Gastrolux trauki nav slikti, bet ir tikai tā, ka apmēram pēc diviem, vai pēc garantijas laika tā burvju virsma sāk lobīties lēnām nost. Reklāmas vakariņās gan stāstija, ka virsma esot daudz izturīgāka. Gan jau būs kāds, kas gribēs pārmest par instrumentiem ar ko strādāju pa pannas virsmu, tad varu teikt tikai to, ka tās ir speciālas lāpstiņas, kaut gan tais pašās vakariņās pārdošanas speciāliste teica, ka viegli aizskar ar metālu pat tad nekas nenotikšot. Man nav nekas pret šo izstrādājumu, tikai gribu teikt, ka nav jēgas izmest tik milzīgu naudu par preci, kura sevi neattaisno. Neredzu nekādu atšķirību starp parastām teflona pārklātām virsmām, kuras kalpos tieši tik pat ilgi, kvalitatīvi un vismaz četras līdz sešas reizes lētāk. Nu tad pienācis laiks saskaitīt. Vienas pannas vietā sanāk citas samērā augstas klases kompānijas trīs līdz četras vienības. Kārtējo reizi pierādās, ka dārgāks ir labāks. Šoreiz ir sanācis tā, ka dārgāks ir vēl dārgāks.


Jorgs (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 10.12.2009 12:46 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2009 12:46:18 - Rakstīja :

Nu, protams, Gastrolux trauki nav slikti, bet ir tikai tā, ka apmēram pēc diviem, vai pēc garantijas laika tā burvju virsma sāk lobīties lēnām nost. Reklāmas vakariņās gan stāstija, ka virsma esot daudz izturīgāka. Gan jau būs kāds, kas gribēs pārmest par instrumentiem ar ko strādāju pa pannas virsmu, tad varu teikt tikai to, ka tās ir speciālas lāpstiņas, kaut gan tais pašās vakariņās pārdošanas speciāliste teica, ka viegli aizskar ar metālu pat tad nekas nenotikšot. Man nav nekas pret šo izstrādājumu, tikai gribu teikt, ka nav jēgas izmest tik milzīgu naudu par preci, kura sevi neattaisno. Neredzu nekādu atšķirību starp parastām teflona pārklātām virsmām, kuras kalpos tieši tik pat ilgi, kvalitatīvi un vismaz četras līdz sešas reizes lētāk. Nu tad pienācis laiks saskaitīt. Vienas pannas vietā sanāk citas samērā augstas klases kompānijas trīs līdz četras vienības. Kārtējo reizi pierādās, ka dārgāks ir labāks. Šoreiz ir sanācis tā, ka dārgāks ir vēl dārgāks.


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 10.12.2009 14:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2009 14:00:47 - Rakstīja :
nu, nezinu, es par savu Gastrolux pannu nesūdzos! Protams, ka viņa sagriežas un saskrāpējas, bet uz tās cept man ļoti patīk!


page: 1   [2]   (page size 50)

Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās