Jautājums Deborai! :)
page: 1 2 3 4 5 6 [7] (page size 50)
debora (on-line) |
Publicēts: 04.12.2012 17:16 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/12/2012 17:16:44 - Agnese81 Rakstīja :
Sveiki, nav īpaši būtiski, tieši ar ko tiek uzņemtas olbaltumvielas, jo mazāk gaļas un zivis, jo labāk, jo sliecos domāt, ka šie olbaltumi tomēr grūti gremojas un tāpēc ar laiku piesārņo organismu. Labi gremojas gaļa un zivis Pittas tipa konstitūcijai, pārējām ir jāuzmanās!
Man jautājums par olbaltumvielu grupu - vai organismam pietiek gaļu/zivis ēst ~1 reizi nedēļā? Pārējās dienās OV apēdu ar sieru, biezpienu, mājas sieru, bezpiedevu jogurtu, citreiz ar pienu/paniņām, j ... |
||
sinderella (on-line) |
Publicēts: 08.02.2013 13:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/02/2013 13:37:23 - ilze_ Rakstīja :
Man divi jautajumi - 1. Kuros produktos varetu but Magnijs? Man, tuvojoties pavasarim, parastaa kaite ar krampjiem kajas. Ieprieks dzeru magnija tabletes. Nu kaut ka vairs negribas tas est... Un a ... Labi palīdz tādas brokastis - 2.5 ēd.k.auzu pārslas + 1t.k. linsēklas, apliet ar verdošu ūdeni, atstāt uz 1/2 stundu. Pirms tam protams ūdens! nākamā ēdienreize apmēram pēc 2 stundām, un arī vēdera izeja :) |
||
sinderella (on-line) |
Publicēts: 08.02.2013 13:41 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/02/2013 13:41:43 - ilze_ Rakstīja :
Man divi jautajumi - 1. Kuros produktos varetu but Magnijs? Man, tuvojoties pavasarim, parastaa kaite ar krampjiem kajas. Ieprieks dzeru magnija tabletes. Nu kaut ka vairs negribas tas est... Un a ... ups! atbilde bija uz šo : Ka lai sakarto vedera izejas jautajumu? |
||
trakums (on-line) |
Publicēts: 24.02.2013 21:17 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2013 21:17:30 - Rakstīja :
Sveika Debora, ļoti vēlētos saņemt atbildi par gaļas gatavošanu un vai atšķirīgi gatavojot mainās gaļas "veselīgums". Respektīvi, gaļa tiek vārīta vai arī bez taukvielām cepta krāsniņā. Vienkārši visapkārt dzird ka cepts nav tik labi u.t.t., bet gribas saprast to - kāpēc, ja gatavo bez taukvielām, tikai ar garšvielām. Es vienkārši pēdējā laikā to vien daru kā ēdu tvaicētu vai vārītu gaļu, bik sāk apnikt, bet ja zināšu ka krāsnī cepta gaļa ir neveselīgāka par vārītu vai tvaicētu, tad labāk turpināšu eksperimentēt ar garšvielām un vārīšu vai tvaicēšu. |
||
debora (on-line) |
Publicēts: 25.02.2013 18:19 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
25/02/2013 18:19:37 - trakums Rakstīja :
Sveiki,Sveika Debora, ļoti vēlētos saņemt atbildi par gaļas gatavošanu un vai atšķirīgi gatavojot mainās gaļas "veselīgums". Respektīvi, gaļa tiek vārīta vai arī bez taukvielām cepta krāsniņā. Vienkārši visa ... Nav starpības starp vārītu vai krāsnī ceptu, protams, bez taukvielām, jo abi ir termiski apstrādāti, lai gan gremojas vieglāk - jēla gaļa vai auksti kūpināta, bet tas jau daudziem ir izaicinājums, jo nav tik garšīgi! |
||
floridas
(on-line) |
Publicēts: 20.08.2013 17:12 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/08/2013 17:12:36 - Rakstīja :
Man jautajums Deborai par mazulja piebaroshanu,ar ko butu labak sakt,kas butu draudzigak veselibai? Mazajai 5 meneshi,piedzima 4 kg un tagad shkiet,ka vinjai sak nepietikt tik ar manu pienu vien. Nakti biezi mostas un grib est,jeb varbut tomer sagaidit 6meneshus? Ja sakt piebarot,tieshi ar kadiem produktiem sakt? Paldies!
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 07.06.2014 22:35 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
07/06/2014 22:35:15 - Rakstīja :
Sveika,Debora! Pedeja laika izskan aizvien vairak pretrunigu viedoklu par modificeto partiku. Tagad,kops razotajs beidzot sacis rakstit uz etiketem vai attiecigais produkts satur kaut ko genetiski modificetu vai ne, ir pavisam maz produktu ,kuros GMP nebutu. Bet piemeram "tiras" krabju nujinas, surimi vispar vairs neatrast..Kads ir Tavs viedoklis saja sakara? Ja vai ne modificetajai partikai?
|
||
S.Sluka
(on-line) |
Publicēts: 07.06.2014 23:15 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
07/06/2014 23:15:55 - Rakstīja :
Labvakar Debora,seit raksta Samiii,nu nesanak man notievet,nu nesanak.Varbut es nepareizi kautko daru,palidziet man ludzu.Neesmu Latvija,bet cita valsti,varbut kautkas ar produktiem vai es nepareizi skaitu vienibas,jo esmu agrak tievejusi pec punktiem.Man nolaidusas rokas un nezinu ko iesakt,varbut ieteiktu jus.Gaidisu atbildi ar cienu Samiii.
|
||
debora (on-line) |
Publicēts: 09.06.2014 17:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2014 17:23:01 - denia Rakstīja :
Sveika, Denia, prieks Tevi šeit redzēt!Sveika,Debora! Pedeja laika izskan aizvien vairak pretrunigu viedoklu par modificeto partiku. Tagad,kops razotajs beidzot sacis rakstit uz etiketem vai attiecigais produkts satur kaut ko genetiski mo ... Protams, esmu PRET šo ģenētisko pārtiku, kas izveidota laboratorijas apstākļos, kas dabiskos apstākļos nekad nevarētu notikt!!!! Piemēram , polārzivs gēns ( nesasalst) tiek ievietots tomāta gēnā, nodrošinot, ka tas ir izturīgs pret salu!!Selekcija, tā ir cita lieta, jo šīs šķirnes tiek veidotas, neiedarbojoties gēnu līmenī!! Šī ''genētiskā pārtika var dot izmaiņas cilvēka genomā ilgtermiņā, tāpēc ir neprognozējami un grūti pierādāmi. Tikai DABA spēj veidot unikālas un pieļaujamas gēnu modifikācijas. Tas tāpat, kā var radīt bērnus melnādainais kopā ar balto, bet nevar brālis ar māsu, jo rodas smagas saslimšanas. Gēni satur ļoti daudz kodētas informācijas, ko nedrīkst brutāli ignorēt tikai tāpēc, lai cilvēks iegūtu vairāk un vairāk?! Tāpēc jācenšās pārtikā lietot pēc iespējas dabiskāku produktus! |
||
debora (on-line) |
Publicēts: 09.06.2014 18:07 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2014 18:07:35 - S.Sluka Rakstīja :
Sveika, Samii, man ''zēl, ka tā, bet es nevaru pateikt, kas par vainu, varbūt, ja var atļauties, vari pasūtīt konsultāciju Skype:Labvakar Debora,seit raksta Samiii,nu nesanak man notievet,nu nesanak.Varbut es nepareizi kautko daru,palidziet man ludzu.Neesmu Latvija,bet cita valsti,varbut kautkas ar produktiem vai es nepareizi s ... http://www.figurasdraugi.lv/client/default.asp?wa_id=1598&wa_object_id=1&wa_id_key= |
||
Klema (on-line) |
Publicēts: 18.06.2014 09:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/06/2014 09:55:41 - Rakstīja :
Labdien! Esmu tikko kļuvusi par on-line tievētāju :), tāpēc ir viens jautājums. Man šodien ir 1.tievēšanas diena, tāpēc gribu pajautāt, lai saprastu pareizi. Šorīt kafejnīcā ēdu piecgraudu pārslu putru bez ievārījuma, kas atbilstoši FD ceļvedim ir 3 punkti. vai šos 3 punktus ir visus jāpieskaita pie labības, vai arī jādala labība un piens? Piemēram, 2 labība un 1 piens? |
||
Meks
(on-line) |
Publicēts: 20.04.2016 14:18 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/04/2016 14:18:13 - Rakstīja :
Sveika, Debora! 7.marts manā blociņā un prātā ir ierakstīta kā diena, kurā sāku jaunu dzīvi! Lai arī ūdeni dzeru 3 litrus dienā, esmu samazinājusi kafiju uz vienu krūzīti no rīta, neēdu arī ļoti sāļu ēdienu, taču vakar Figura line studijā, kur eju uz "rullīti", uzkāpjot uz profesionālajiem svariem ūdens daudzums organismā rādījās 38,8%. Tas ir stipri par maz? Es nevaru saprast, ko daru nepareizi, ja tik daudz šķidrums izvadās no organisma? Un kāpēc tā notiek? Reāli esmu satraukusies vai vaina nav kaut kas dziļāks un nopietnāks, un nav jāgriežas pie ārsta?
|
||
debora (on-line) |
Publicēts: 21.04.2016 13:34 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
21/04/2016 13:34:24 - Meks Rakstīja :
Sveiki, jā 38,8% ir stipri par maz, tas nozīmē, ka organismā ir izjaukts sārmu-skābju līdzsvars, bet ši situācija pēc laika var mainīties, ja konsekventi dzersi ūdeni 0,5 h pirms ēšanas vai 1 - h pēc ēšanas, bet vislabāk, pa mutītei visas dienas garumā, vari pielikt klāt regulāras dušas vai peldēšanu, kas arī paaugstina ūdens daudzumu šūnās, bet labāk pēc kāda laika vēlreiz izmērīt.
Sveika, Debora! 7.marts manā blociņā un prātā ir ierakstīta kā diena, kurā sāku jaunu dzīvi! Lai arī ūdeni dzeru 3 litrus dienā, esmu samazinājusi kafiju uz vienu krūzīti no rīta, neēdu arī ļoti sāļu ... |
||
Meks
(on-line) |
Publicēts: 21.04.2016 18:27 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
21/04/2016 18:27:43 - Rakstīja :
Paldies liels par atbildi!
|
||
page: 1 2 3 4 5 6 [7] (page size 50)
Izsaki savu viedokli
Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās