- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 130/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 06.10.2011 22:52 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 22:52:06 - Rakstīja :
Paksu (sviesta pupinas) Vidusjuras gaume Esmu liela paksu pupinu cienitaja. Man patik tas,ka pie mums tas veikala svaiga veida noperkamas visu gadu. Turklat tas garso visai gimenei (viens katls mazak). Vieniga atskiriba,ka parejiem edajiem pievienoju vairak olivellas. Nepieciesams: -paksu (sviesta) pupinas, - virgen extra olivella (izmantoju izpusamo), -citrona sula vai vinogu vina etikis, -sals pec garsas, -kiploka daiva (ja velas un cik grib) Pagatavosana: Pupinas liek tvaicejama katla (var ari varit).Kad mikstas,nem ara un liek bloda. Parlej ar svaigi spiestu citrona sulu,tievas skeles sagrieztu kiplojka daivu,mazliet sali (pec garsas) un parlej ar olivellu.Visu labi samaisa un GATAVS! Vienkarsi un gardi! Tapat ari salatos gatavoju pukkapostu un brokoli.
|
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 08.10.2011 13:53 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/10/2011 13:53:23 - Rakstīja :
Jā, nu šis arī ir viens no maniem favorītēdieniem Citreiz pierīvēju vēl klāt citrona miziņu un pieberu oregano daudzveidībai, kā arī Parmas sieru.
|
||