Ja gribi būt laimīgs visu mūžu ? Esi vesels! /***/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 39/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 06.10.2011 13:51 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 13:51:22 - Rakstīja :
ĶIRBJU BIEZENIS AR ĀBOLIEM UN BUMBIERIEM

Šis aromātiskais virums ir kā radīts nemīlīgiem, vēsiem un drēgniem rudens vakariem. No skata diez kas dižs jau nav, aci īpaši nepriecē, taču visas pārējās maņas būs patīkami pārsteigtas - tas ir smaržīgs un patiesi garšīgs!

Sastāvdaļas (3 porcijas - 5.5V)
800gr iztīrīts un nomizots ķirbis (visgardākais būs tas mazais, oranžais) +
1 paliels sīpols (3DV)
1 ābols (1AV)
1 bumbieris (1AV)
1 t.k. eļļa (0.5TV)
2 t.k. karija pulveris
1. t.k. ar kaudzīti Anniņa bez sāls
1/2 citrona sula
medus (pēc vajadzības)
sāls
ūdens

Sagriež sīpolu palielos gabalos un apcep eļļā (vajadzīga liela, dziļa panna). Pievieno gabaliņos sagrieztu ķirbi, vēl mazliet pacepina.
Ābolu un bumbieri iztīra, sagriež gabaliņos. Pievieno ķirbim un sīpolam, pieber kariju un kārtīgi apmaisa. Pielej ūdeni tik daudz, lai knapi apsegtu pannas saturu, pieliek Anniņu un sāli. Ja nevēlas biezeni, bet biezzupu - pievieno vairāk ūdens!
Uz lēnas uguns sutina līdz ķirbis gatavs. Sablenderē, pievieno citrona sulu un kādu tējkaroti medu, ja ķirbis nav no īpaši saldajiem. Vēlreiz uzvāra un.. gatavs!

iev@ (on-line)
Publicēts: 06.10.2011 14:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 14:13:25 - champagne Rakstīja :
No skata diez kas dižs jau nav, aci īpaši nepriecē,
Kā - nepriecē??   Mani ļoti šis te iepriecināja! 

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 06.10.2011 14:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 14:34:06 - iev@ Rakstīja :
Kā - nepriecē??   Mani ļoti šis te iepriecināja! 

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 06.10.2011 15:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 15:58:57 - champagne Rakstīja :
ĶIRBJU BIEZENIS AR ĀBOLIEM UN BUMBIERIEMŠis aromātiskais virums ir kā radīts nemīlīgiem, vēsiem un drēgniem rudens vakariem. No skata diez kas dižs jau nav, aci īpaši nepriecē, taču visas pārējās maņa ...
Forša recepte! Paldies, rīt zināšu, kam pataupīt AV - šim feinajam ķirbja virumam!


iev@ (on-line)
Publicēts: 06.10.2011 17:12 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 17:12:53 - Rakstīja :
Tagad nožēloju, ka aizvedu prom savu blenderi..  
Man ļoti garšo biezzupas. 

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 06.10.2011 17:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 17:14:21 - iev@ Rakstīja :
Kā - nepriecē?? Mani ļoti šis te iepriecināja!

Mani ari priece sis smaidigais skaistulis!

Kads feins auglu salikums,paldies par receptiti!


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 07.10.2011 17:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/10/2011 17:08:55 - Rakstīja :
Pēc tam pastāstiet kā garšoja!