Tu nevari būt drošs par minūti, tāpēc nepalaid vējā stundu! /L. Feihivangers/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 118/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.09.2011 00:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/09/2011 00:23:07 - Rakstīja :

Riveti tomati Vidusjuras gaume

Ar so merciti parasti mielojos,kad edu arpus majas.Uzsmereju uz maizes gabalina,paris pilieni ali oli un tads gardums!!! Spani to pasniedz pie chapatas,kopa ar ali oli,itali medz pasniegt to pie fokachas. Merciti parasti liek uz karstmaizites.

Nepieciesams:(1 porcijai)

-tomats,

-sals,pipari,

-paris bazilika lapinas,

-virgen extra olivella (dazas piles-garsai,es izmantoju izpusamo)

Pagatavosana:

-Uz rupjas rives sarive tomatu.ja trauce tomata seklas,tad izlaiz caur sietu.Mizu izmet. Pievieno siki sakapatu baziliku,sali,piparus pec garsas un iepilina olivellu. Gatavs!

Mercitei var but dazadi varianti-var likt klat saspiestu kiploku vai sipolu un ari jebkuras citas garsvielas.


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.09.2011 00:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/09/2011 00:31:21 - Rakstīja :
Ar so merciti esmu vel parlejusi darznus-var parliet sausus varitus karupelus u.t.t.,ari pie pastas man garso (kaut gan oficiali tas nav pienemts).

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 22.09.2011 22:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/09/2011 22:16:48 - Rakstīja :
Ak, cik skaista bilde! Man tieši tomāti tā pavairāk mājās, būs jāpagatavo šādi svaigā veidā, jo es vienmēr tās mērces pavāru mazliet..