- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 110/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 12.09.2011 23:01 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 23:01:49 - Rakstīja :
Siltie gurku salati Sie nu bija viena no receptem,kuru gribeju nomeginat. Kaut kas lidzigs rosolnikam.Bet vispar man ne visai pie sirds gaja cepts gurkis.Tacu garsvielu un parejo ingredientu kombinacija bija ideala.Runajot par ceptiem gurkiem,katram jau savas garsu nianses :) Nepieciesams(sanaca 2 porcijas) - 1 gurkis(garais) -1 t.k.ellas, -1 kiploka daiva, -tejkarote kaperu (mazie bez katiniem) -puse cili pipara, -1 edamkarote vinogu vina etika (izmantoju "JEREZ"), -saldinatajs vai puse tejkarotes cukura, - 1 tejkarote mandelu skaidinu (grauzdetas), -sals, -cukurs Pagatavosana: Nomazga gurki,nogriez galus un sagriez gabalinos. Panna 1 t.k.ellas apcepj nomizotu un sagrieztu kiploka daivu.Pievieno sagrieztu gurki un uz salidzinosi lielas liesmas cepj aptuveni 4 minutes. Tad uguni samazina un pieliek sagrieztu cili (ja negrib tik asu,iznem seklas),visu sauaj un pielej vina etiki.Noskalo no sals kaperus un pievieno gurkiem.Visu vel mazliet uz nelielas liesmas pasaute,pieliek saldinataju,sali (pec garsas) un 1 edamkaroti udens. Bez taukvielam panna apbrunina mandelu skaidinas un pievieno salatiem.Ed siltus. |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 12.09.2011 23:24 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 23:24:18 - Rakstīja :
Klau, vai cepts gurķis mazliet nelīdzinās ceptam kabacim?
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 12.09.2011 23:39 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 23:39:45 - champagne Rakstīja :
Ne,man kabaci neatgadinaja.Pat nezinu ko atgadinaja Nakameiz pameginasu so pasu ar kabaci vai kadu citu darzeni
Klau, vai cepts gurķis mazliet nelīdzinās ceptam kabacim? |
||