- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 104/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 08.09.2011 18:46 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 18:46:30 - Rakstīja :
Kirbja kokteilis So recepti uzgaju viena Kolumbiesu saitaa. Pameginaju un iegarsojas. Nepieciesams: -600 g kirbis (izmantoju cieto,ar riekstu garsu), -1 glaze piena, -1 kanela standzina, -saldinatajs(izmantoju steviju) Pagatavosana: |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 08.09.2011 23:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/09/2011 23:37:18 - Rakstīja :
Nē, viss, patiesi jāskrien uz tirgu! Man jau no Mellenes austrumnieciskajiem ēdieniem saraksts sagatavots, tagad Tu vēl mani ar gardo ķirbi sakārdini...
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 09.09.2011 15:52 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 15:52:12 - champagne Rakstīja :
Nē, viss, patiesi jāskrien uz tirgu! Man jau no Mellenes austrumnieciskajiem ēdieniem saraksts sagatavots, tagad Tu vēl mani ar gardo ķirbi sakārdini... Kadu Tu kirbi izmanto virtuve? Mums lielakoties pieejami tikai oranzie.Tadi mazi,gitarveida.Tie ir loti cieti,bet saldi,ar riekstainu garsu. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 09.09.2011 17:36 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 17:36:25 - Rakstīja :
Vel gribu piebilst,ka sim pasam variantam,tikai pievienojot sali un piparus (bez kanela un saldinataja), iegustam salo kokteila variantu.
|
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 09.09.2011 20:57 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/09/2011 20:57:41 - denia Rakstīja :
Portugālē izmantoju to pašu, ko Tu - cieto, riekstaino. Šogad LV vēl neesmu ķirbi ēdusi, jāpērk vien būs tas, kas pieejams... Oi, man ir pāris foršie ķirbjēdieni, piemēram, veselā ķirbī gatavots sautējums
Kadu Tu kirbi izmanto virtuve? Mums lielakoties pieejami tikai oranzie.Tadi mazi,gitarveida.Tie ir loti cieti,bet saldi,ar riekstainu garsu. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 10.09.2011 00:04 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/09/2011 00:04:55 - champagne Rakstīja :
Tiem jau labak mazie apalie kirbisi der. Vinos ari labak izskatas neka gitarveidigajos. Ari pasas kirbju zupas var pasniegt kirbi,izskatas super labi un skiet,ka ta ari garso labak :) Loti gaidisu Tavas kirbreceptes.Kirbis-viens no maniem milakajiem darzeniem.
Portugālē izmantoju to pašu, ko Tu - cieto, riekstaino. Šogad LV vēl neesmu ķirbi ēdusi, jāpērk vien būs tas, kas pieejams... Oi, man ir pāris foršie ķirbjēdieni, piemēram, veselā ķirbī gatavots sautē ... |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 12.09.2011 20:40 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 20:40:08 - denia Rakstīja :
Nevaru nepadalīties - šovakar uzvārīju dievīgu ķirbju biezzupu! Vārīju gabaliņos sagrieztu ķirbi, mazliet sāli + Anniņu bez sāls. Uz vārīšanās beigām pieliku smalki rīvētu svaigu ingvera sakni... Mīlīt, gards, ka nenoēsties!!! Bļodiņā klāt pieliku 0.5V kausēto sieru + mazliet garneles... Iesaku!
Tiem jau labak mazie apalie kirbisi der. Vinos ari labak izskatas neka gitarveidigajos. Ari pasas kirbju zupas var pasniegt kirbi,izskatas super labi un skiet,ka ta ari garso labak :) Loti gaidisu Tav ... |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 12.09.2011 20:50 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/09/2011 20:50:30 - champagne Rakstīja :
Nevaru nepadalīties - šovakar uzvārīju dievīgu ķirbju biezzupu! Vārīju gabaliņos sagrieztu ķirbi, mazliet sāli + Anniņu bez sāls. Uz vārīšanās beigām pieliku smalki rīvētu svaigu ingvera sakni... Mīlī ... Vau,ar garnelem ari jabut labai! Man sodien ari bija kirbju zupa,precizak kirbju biezzupa ar ingveru un riekstiem.Ari looooti garsigi |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 14.09.2011 11:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/09/2011 11:42:08 - Rakstīja :
Ļoti feins saldais! Man garšoja Nāk prātā visādas variācijas - sablenderēt kopā ar to pašu banānu vai mellenēm... ķirbis ir ļoti feins pamats!!!
|
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 15.09.2011 05:18 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/09/2011 05:18:19 - Rakstīja :
Lasu tavaas receptes un saprotu, ka jāsāk man būs ar to ķirbi draudzēties |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 16.09.2011 23:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
16/09/2011 23:22:38 - champagne Rakstīja :
Ļoti feins saldais! Man garšoja Nāk prātā visādas variācijas - sablenderēt kopā ar to pašu banānu vai mellenēm... ķirbis ir ļoti feins pamats!!! Vai ne? Pec tam padalies ka garsoja. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 16.09.2011 23:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
16/09/2011 23:23:43 - melllene Rakstīja :
Lasu tavaas receptes un saprotu, ka jāsāk man būs ar to ķirbi draudzēties Es agrak ar kirbi galigi biju uz "Jus".Tagad nevaru savu edienkarti bez vina iedomaties.Lai dzivo kirbis!!! |
||
mellene
(on-line) |
Publicēts: 20.09.2011 20:39 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/09/2011 20:39:05 - champagne Rakstīja :
Man arii ir kirbja dzeriens, riit, ja nenoslinkosu nobildeet, ieliksu: gards bez sava gala.
Nē, viss, patiesi jāskrien uz tirgu! Man jau no Mellenes austrumnieciskajiem ēdieniem saraksts sagatavots, tagad Tu vēl mani ar gardo ķirbi sakārdini... |
||
mellene
(on-line) |
Publicēts: 20.09.2011 20:40 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/09/2011 20:40:52 - Rakstīja :
Kirbis ir viens no visveseliigaakajiem daarzeniem. Patiesaam. Ja ir varianti kaa apeest svaigu - loti labi, sagatavots - arii labi. Un tagad ir kirbju laiks :)
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 21.09.2011 23:07 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
21/09/2011 23:07:19 - mellene Rakstīja :
Nu nenoslinko gan!
Man arii ir kirbja dzeriens, riit, ja nenoslinkosu nobildeet, ieliksu: gards bez sava gala. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 21.09.2011 23:08 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
21/09/2011 23:08:52 - mellene Rakstīja :
Es ari medzu est kirbi svaigu-gan salatos,gan tapat ka uzkodu. Esmu ari sablenderejusi un edusi tapat.Loti garso!
Kirbis ir viens no visveseliigaakajiem daarzeniem. Patiesaam. Ja ir varianti kaa apeest svaigu - loti labi, sagatavots - arii labi. Un tagad ir kirbju laiks :) |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 28.09.2011 19:48 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
28/09/2011 19:48:25 - denia Rakstīja :
Šodien uzputoju 250 gr vārīta ķirbja ar lielu banānu un 150gr saldētām mellenēm + kanēlis, stēvija - mīlīt, nu gards, ka nenoēsties! Man tik dikti tīk tas ķirbja tumīgums... mmmmm Bērniem arī garšoja
Vai ne? Pec tam padalies ka garsoja. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 29.09.2011 00:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/09/2011 00:22:31 - champagne Rakstīja :
Nu skaidrs,tad man ari bus jamegina.Tiesam,kirbis varetu but laba baze saldajiem edieniem.Prieks,ka padalijies!
Šodien uzputoju 250 gr vārīta ķirbja ar lielu banānu un 150gr saldētām mellenēm + kanēlis, stēvija - mīlīt, nu gards, ka nenoēsties! Man tik dikti tīk tas ķirbja tumīgums... mmmmm Bērniem arī garšoja |
||