Paaudžu konfliktu nav - lai arī pie kādiem uzskatiem pieturētos bērni, viņiem vienmēr ir savi paraugi. /V. Rozovs/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 94/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 24.06.2011 19:53 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/06/2011 19:53:47 - Rakstīja :

Baklazani ar tomatiem,sardinem un mocarellu

 Ansovi labi iederas ari sada kombinacija. Ja vienibas atlauj,klat lieku mocarellas sieru.

Nepieciesams: (2 DV+0,25 ObV+1 CaV)

- 1 videjs baklazans,

-2 tomati,

-paris ansovi (konservetas olivella)

-40 g liesa mocarellas siera (ja velas)

-kiploka daiva (ja velas),

-mazliet timiana vai citas garsvielas (ja velas),

-sals pec garsas

Pagatavosana:

Baklazanu griez aptuveni 1,5 cm biezas ripas un atstaj uz 20 min.salsudeni. Nelielos kubinos griez tomatu,siki sagriez mocarellas sieru un sakapa kiploka daivu. Loti siki sagriez ansova fileju un sajauc ar tomatu un kiploku. Ja velas,pievieno timianu vai citas garsvielas. Nosusina baklazanus papira dvieli, liek cepamtrauka un katrai skele virsu karto tomatu/ansovu masu. Cepj sakarseta cepeskrasni 180-200 grados aptuveni 30 minutes. Lai cepjoties baklazani nepaliktu sausi un ari tomati saglabatu suligumu,tos nosedz ar folliju.