Nenožēlo pagātni. Nebaidies par rītdienu. Vērtē šo mirkli - tagadni. /***/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 78/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 28.05.2011 22:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/05/2011 22:59:53 - Rakstīja :
Langostinos marinados envueltos en hojas (marinetas garneles,kas ietitas lapas)
Jau sen gribeju izmeginat ka tad garso sada veida pagatavotas garneles.Originalrecepte jacepj garneles sviesta uz pannas un ari marinadei jaizmanto olivella,bet ta ka tada veida paterejas daudz vienibas,tad izdomaju,ka olivellu soreiz neliksu,bet izmantosu nelielu daudzumu sviesta.Izradas,ka ari ta garso varen labi! Labak tomer puravam pirmo-viszalako kata lapu ir nonemt,jo ta medz but loti stiegraina.
Nepieciesams:(kopa = 4,25 V     3 ObV+0,25 DV+1 NV-300 g garneles,
-purava lapas (zala dala),
-nedaudz timiana,
-aptuveni 1/2 citrona sulas,
-sals,pipari pec garsas,
-sviests 7 g (ja velas)
Pagatavosana:
Garneles novara salsudeni. Nonem caulu,galvu un atstaj tikai astiti.Liek garneles trauka, pievieno timianu,sali,piparus,citrona sulu. Kartigi visu samaisa,uzliek caurspidigo virtuves plevi un liek ledusskapi vismaz uz 15 min.ievilkties.Verdosa salsudeni liek purava lapas un vara aptuveni 4-5 minutes,lidz tas puslidz gatavas.Nosusina. Nem katru garneli pa vienai,uzliek mikroskopisku sviesta picinu un, virziena no astes,tin virsu puravu. Liek cepamaja trauka un cepj sakarseta cepeskrasni 220 grados 5-6 minutes. Pasniedz karstas.

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 30.05.2011 03:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/05/2011 03:05:44 - Rakstīja :
Nu te vajag pacietību. MALACIS. Man līdz tam vēl jāaug.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 30.05.2011 22:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/05/2011 22:10:36 - Rakstīja :
Šis noteikti ir LABAIS! Dievinu garneles un vārīts puravs arī ļoti garšo

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 31.05.2011 03:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/05/2011 03:06:34 - melllene Rakstīja :
Nu te vajag pacietību. MALACIS. Man līdz tam vēl jāaug.
Patiesiba tas ir loti vienkarsi un atri,tikai izskatas sarezgiti.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 31.05.2011 03:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/05/2011 03:07:16 - champagne Rakstīja :
Šis noteikti ir LABAIS! Dievinu garneles un vārīts puravs arī ļoti garšo
Ja,ir gana labs!