- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 54/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 22.04.2011 23:47 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
22/04/2011 23:47:06 - Rakstīja :
Karamilizeta vistas filejaSoreiz karamilizeju vistu,kaut vispar si recepte domata mazo irbisu pagatavosanai. 2 personám=8,5 V Nepieciesams: - 400 g vistas fileja= 5,5 ObV, -1 edamkarote brúná cukura=0,5 NV -1 e.k.ella=0,5 TV -30 ml brendijs= 1 NV -20 vinogas (100g)= 1 AV -1 glaze darzenu vai vistas buljons= 0 V, - sals,pipars Pagatavosana: Vistas fileju no abam pusem ieziez ar sali un pipariem.Vinogam nonem adu.Ja ir,iznem seklinas un lielas vinogas pargriezam uz pusem.Panna ella apcepj no abam pusem vistas fileju un kad taa klust zeltaini bruna, tad pievieno brendiju, dazas vinogas un bruno cukuru, un visu nedaudz vel apcepj.Pec tam iznem vistu no merces un liek uz max sakarsetaa cepeskresni uz restem grilleties. Pa to laiku liek blenderi vinogas,atstajot tikai paris vinogas dekoresanai un kopaa ar buljonu un ieguto brendija merci visu sablendere. Ja nepieciesams, pirms pasniegsanas velreiz uzkarse merci un visu dekore ar vinogam. Lejot brendiju,labak samazinat ugumi,lai izvairitos no lielas uguns dumiem,kas izgaro. |
||