Kas pārāk daudz domā par to, kā darīt labu, tam neatliek laika pašam būt labam. /R. Tagore/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 53/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.04.2011 23:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/04/2011 23:32:52 - Rakstīja :
Pildits ananass.
Sis ir svetku ediens.Faktiski der jebkuros svetkos!
(2 personaam= 10 vienibas)
Nepieciesams:
-1  ciets ananass
Pildijumam:
-500 g tigergarneles vai jebkura veida garneles=4,5 OV
-300 g ledus salati(vai jebkuri citi,kas dod apjomu) +rukola=1 DV
-50 g konserveta kukuruza= 0,5 DV
-6 krabju nujinas=1,5 OV
-300 g ananasa mikstuma=1 AV
Mercei:
- 1 apelsins 0,5 AV
- 2 t.k. sinepes (izmantoju Maille "á l¨Ancienne") =0 V
- 2 t.k. majonezes=1 OV
-sals,pipari pec garsas.
Pagatavosana:
Ar asu nazi pargriez ananasu uz puseem un izgrebj mikstumu, kuru sagriez nelielos kubikos un liek blodinaa. Turpat pievieno novaritas garneles, sagrieztus ledus salatus,kubinos sagrieztas krabju nujinas un kukuruzu.
No apelsina nogriez 4 planas ripas dekoresanai,un no atlikusaas apelsina dalas izspiez sulu, pieliek dizonas sinepes, majonezi un kartigi saput, lidz izveidojas viendabiga caurspidiga masa. Ar to parlej salatus un ieguto  liekam ananasaa.
Merci var pasniegt ari atseviskaa traucinaa. Gribu piebilst,ka sadi pildits ananass loti labi garso ari ar rozaa merci (majoneze+kecups). Ja grib katrai personai pasniegt salatus ananasaa, tad labak ir izmantot nelielus ananasus. Bet var ari pildit lielus ananasus, tadaa gadijumaa salatus nem un liek skivii. Var izmantot ari konservetu ananasu.