- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 23/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 08.03.2011 17:00 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 17:00:15 - Rakstīja :
Si veida svaigais siers ir kremigs,bez glutena,pec masas atgadina krejumu.Pec garsas kaut kas starp jogurtu un krejumu.Sis ir liesais variants (paldies razotajam!),jo agrak bija pieejami tikai treknie. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 10.03.2011 23:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/03/2011 23:42:06 - Rakstīja :
Sis veids skaitas ka uzputotais jeb kremigais svaigais siers. Vel viens izplatits svaiga siera veids ir" queso fresco de burgos".Tas ir nedaudz saturigaks,garsa ari savadaka.Vins ir ka no zelantinas (tacu nekada zelantina tur nav). To liek salatos ieksa un no ta ari sanak baigi labie seserti. Ta viena salda ediena fotorecepte "Svetku mielastam" ir tiesi no ta svaiga siera,kaut teoretiski to saldo edienu var sataisit ari no si veida svaiga siera un grieku gogurta.
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 10.03.2011 23:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/03/2011 23:42:48 - Rakstīja :
Nevis gogurta,bet jogurta un piedevam no jebkura jogurta
|
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 11.03.2011 09:36 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
11/03/2011 09:36:55 - denia Rakstīja :
Denia - cik % grieķu jogurtu tu domā? Tie ir ar dažādu tauku %, tā kā īsti nevaru iedomāties, kuru tu domā, ja to liesāko - 3- 4,2 %, tad jau tikpat labi tas pats mums visbiežāk lietojamais bezpiedevu jogurts "Kārums" ar 2,9 % tauku arī derētu šai receptei. Vai arī tik tiešām vajag šo svaigo sieru ( ar jogurtu vien nekas nesanāks)... ?kaut teoretiski to saldo edienu var sataisit ari no si veida svaiga siera un grieku gogurta. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 11.03.2011 23:52 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
11/03/2011 23:52:50 - Elīna. Rakstīja :
Oj,ar tiem grieku jogurtiem ir ta,ka tie ir traki garsigi,bet nav nemaz tik liesi.Liesakaja,ko esmu atradusi 100 g=134 kcal (tauku % neatceros). Vienu rezi es taisiju svaiga siera torti no grieku jogurta,sanaca ari varen gardi. Teoretiski var taisit no jebkura jogurta,bet labak,ja jogurts tads biezs un kremigs. Piemeram,grieku jogurts tads ir.Denia - cik % grieķu jogurtu tu domā? Tie ir ar dažādu tauku %, tā kā īsti nevaru iedomāties, kuru tu domā, ja to liesāko - 3- 4,2 %, tad jau tikpat labi tas pats mums visbiežāk lietojamais bezpiedevu ... |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 14.05.2011 13:59 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 13:59:18 - Rakstīja :
Ši patiesi ir veina fantastiska lieta. Dzīvoju kaimiņzemē un jau labu laiku atpakaļ sāku lietot šo krējuma vietā rosolam, kā arī esmu cepusi medus kūku ar svaigā siera pildījumu
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 15.05.2011 03:34 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 03:34:03 - champagne Rakstīja :
O,tad sanak,ka esam pavisam netalu! Ja nav noslepums,kura tiesi kaiminzeme Tu dzivo? Man sis uzputotais svaiga siera veids bija milzigs atklajums un tapat ka Tu,es ari to izmantoju ka krejumu (ar darzenu placenisiem,merces u.t.t.)Ši patiesi ir veina fantastiska lieta. Dzīvoju kaimiņzemē un jau labu laiku atpakaļ sāku lietot šo krējuma vietā rosolam, kā arī esmu cepusi medus kūku ar svaigā siera pildījumu |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 15.05.2011 13:14 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 13:14:06 - denia Rakstīja :
Esam, esam pavisam netālu, es Portugālē
O,tad sanak,ka esam pavisam netalu! Ja nav noslepums,kura tiesi kaiminzeme Tu dzivo? Man sis uzputotais svaiga siera veids bija milzigs atklajums un tapat ka Tu,es ari to izmantoju ka krejumu (ar darz ... |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 15.05.2011 22:56 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 22:56:16 - champagne Rakstīja :
Esam, esam pavisam netālu, es Portugālē Cik jauki! Lidz Portugalei tikvien ka viens liels solis |
||