Nekad nesakiet nevajadzīgus vārdus. Pirms tos izteikt, padomājiet par to iespējamajām sekām. /Helēna Blavatska/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 18/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 07.03.2011 22:28 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/03/2011 22:28:34 - Rakstīja :
Sautets trusis ar darzeniem
Izlemu,ka man janoperk trusa gala un jauztaisa sautejums. Kas man patik trusa gala? Tas,ka ta ir loti dietiska,taja ir pat mazak kcal neka vista fileja!
2 personam nepieciesams:(kopa 8,5 vienibas)
-300 g trusis
-burkans,sipols,kiploka daiva,zalas paksu pupinas,briseles kaposti,viss kopa 600 g,
-300 g kartupeli,
-1 t.k. ella
-sals,pipari pec garsas,
- timiana zarini
Pagatavosana:
Katla 1 t.k. ellas apcepj sagrieztu sipolu,kiploku,cepj lidz paliek zeltaini.Pievieno timiana zarinus, trusa gabalus un apbrunina no visam pusem. Pievieno sali,piparus pec garsas.Pieliek sagrieztus kartupelus,darzenus un visu "sava sula" vel pasaute. Lej karstu udeni un saute uz nelielas liesmas lidz visas sastavdalas mikstas. Pasniedz karstu,ja velas,parkaisa ar garsvielam. Gatavs!



champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 23.05.2011 10:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/05/2011 10:48:12 - Rakstīja :
Man trusis arī ļoti iet pie sirds, kaut nevaru teikt, ka gatavoju bieži. Mīļākā recepte - kārtīgi iesmērē ar Dijon sinepēm un cepeškrāsnī iekšā! Sinepju iespaidā gaļa ir mīksta un sulīga, un cepot pazūd viss asums

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 29.05.2011 12:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/05/2011 12:32:06 - champagne Rakstīja :
Man trusis arī ļoti iet pie sirds, kaut nevaru teikt, ka gatavoju bieži. Mīļākā recepte - kārtīgi iesmērē ar Dijon sinepēm un cepeškrāsnī iekšā! Sinepju iespaidā gaļa ir mīksta un sulīga, un cepot paz ...
Man vel gribas pameginat iemarinet trusi,piem., valriekstu etiki.Saka,ka ta ari esot loti garsigi.
Varbut vari padalities ar savu recepti?

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 03.06.2011 03:28 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/06/2011 03:28:08 - denia Rakstīja :
Man vel gribas pameginat iemarinet trusi,piem., valriekstu etiki.Saka,ka ta ari esot loti garsigi. Varbut vari padalities ar savu recepti?
Nav nekādas receptes - kārtīgi sasmērē ar sinepēm un liek cepties. Nav jāmarinē, nav jāgaida

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 27.07.2011 22:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/07/2011 22:55:04 - champagne Rakstīja :
Nav nekādas receptes - kārtīgi sasmērē ar sinepēm un liek cepties. Nav jāmarinē, nav jāgaida

Noproveju ari trusi ar sinepem dijon maile (Dizonas).Nu super garsigi! 


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 05.08.2011 16:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/08/2011 16:29:51 - denia Rakstīja :
Noproveju ari trusi ar sinepem dijon maile (Dizonas).Nu super garsigi!
Ari cukgala ar sinepem garso lieliski!!! Improvizacijai klat pieliku vel mazliet zavetus auglus,nu super

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 25.08.2011 02:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/08/2011 02:05:47 - Rakstīja :
Meitenes,ari zivs,ieziesta ar sinepem,garso lieliski!