- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 18/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 07.03.2011 22:28 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
07/03/2011 22:28:34 - Rakstīja :
Sautets trusis ar darzeniemIzlemu,ka man janoperk trusa gala un jauztaisa sautejums. Kas man patik trusa gala? Tas,ka ta ir loti dietiska,taja ir pat mazak kcal neka vista fileja! 2 personam nepieciesams:(kopa 8,5 vienibas) -300 g trusis -burkans,sipols,kiploka daiva,zalas paksu pupinas,briseles kaposti,viss kopa 600 g, -300 g kartupeli, -1 t.k. ella -sals,pipari pec garsas, - timiana zarini Pagatavosana: Katla 1 t.k. ellas apcepj sagrieztu sipolu,kiploku,cepj lidz paliek zeltaini.Pievieno timiana zarinus, trusa gabalus un apbrunina no visam pusem. Pievieno sali,piparus pec garsas.Pieliek sagrieztus kartupelus,darzenus un visu "sava sula" vel pasaute. Lej karstu udeni un saute uz nelielas liesmas lidz visas sastavdalas mikstas. Pasniedz karstu,ja velas,parkaisa ar garsvielam. Gatavs! |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 23.05.2011 10:48 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/05/2011 10:48:12 - Rakstīja :
Man trusis arī ļoti iet pie sirds, kaut nevaru teikt, ka gatavoju bieži. Mīļākā recepte - kārtīgi iesmērē ar Dijon sinepēm un cepeškrāsnī iekšā! Sinepju iespaidā gaļa ir mīksta un sulīga, un cepot pazūd viss asums
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 29.05.2011 12:32 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/05/2011 12:32:06 - champagne Rakstīja :
Man vel gribas pameginat iemarinet trusi,piem., valriekstu etiki.Saka,ka ta ari esot loti garsigi. Man trusis arī ļoti iet pie sirds, kaut nevaru teikt, ka gatavoju bieži. Mīļākā recepte - kārtīgi iesmērē ar Dijon sinepēm un cepeškrāsnī iekšā! Sinepju iespaidā gaļa ir mīksta un sulīga, un cepot paz ... Varbut vari padalities ar savu recepti? |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 03.06.2011 03:28 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/06/2011 03:28:08 - denia Rakstīja :
Nav nekādas receptes - kārtīgi sasmērē ar sinepēm un liek cepties. Nav jāmarinē, nav jāgaida
Man vel gribas pameginat iemarinet trusi,piem., valriekstu etiki.Saka,ka ta ari esot loti garsigi. Varbut vari padalities ar savu recepti? |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 27.07.2011 22:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
27/07/2011 22:55:04 - champagne Rakstīja :
Nav nekādas receptes - kārtīgi sasmērē ar sinepēm un liek cepties. Nav jāmarinē, nav jāgaida Noproveju ari trusi ar sinepem dijon maile (Dizonas).Nu super garsigi! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 05.08.2011 16:29 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/08/2011 16:29:51 - denia Rakstīja :
Ari cukgala ar sinepem garso lieliski!!! Improvizacijai klat pieliku vel mazliet zavetus auglus,nu super
Noproveju ari trusi ar sinepem dijon maile (Dizonas).Nu super garsigi! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 25.08.2011 02:05 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
25/08/2011 02:05:47 - Rakstīja :
Meitenes,ari zivs,ieziesta ar sinepem,garso lieliski!
|
||