- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 15/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 02.03.2011 14:21 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2011 14:21:42 - Rakstīja :
Menca ar mangoldu Sis ir ari viens no atri pagatavojamiem edieniem.Ja nav svaigas izejvielas,tad izmantoju saldetas. Nepieciesams:(Noapalojot 2 personam sanak 9 vienibas) - 160 g mencas/heksa fileja, - 500 g mangolda, - 2 tejkarptes tunca (kas konservets olivella), -20 g riveta parmezana, -sals, -risi 70 g -vins 50 ml -universala zivs garsviela Pagatavosana: Izmantojot sasaldetas izejvielas,sakuma atkause mencas fileju,apsmere no abam pusem ar garsvielam un liek cepamtrauka. Ja velas,pielej vinu vai nedaudz udeni un cep cepeskrasni. Pa to laiku salsudeni novara mangoldu un risus.Kad miksti,pievieno 2 t.k.tunca,parmezanu,visu labi sajauc un liek skivi. Pa virsu liek zivs fileju. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 02.03.2011 14:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2011 14:37:56 - denia Rakstīja :
Ups,aizmirsu pierakstit,ka vinu pievieno zivij cepamtrauka pirms cepsanas procesa uzsaksanas!Menca ar mangoldu Sis ir ari viens no atri pagatavojamiem edieniem.Ja nav svaigas izejvielas,tad izmantoju saldetas.Nepieciesams:(Noapalojot 2 personam sanak 9 vienibas)- 160 g mencas/heksa fileja,- ... |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 02.03.2011 23:34 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2011 23:34:25 - Rakstīja :
To zaļo es nepazīstu, un baidītos ēst, tomēr zivs izskatās IDEALA!!! |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 03.03.2011 13:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/03/2011 13:42:37 - melllene Rakstīja :
Tas zaļais latviskā mēlē - lapu biete, garša neparasta, ne visiem pieņemama, bet nav stipri specifiska, tad jau rukolai ir stipri specifiskāka garša To zaļo es nepazīstu, un baidītos ēst, tomēr zivs izskatās IDEALA!!! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 03.03.2011 23:10 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/03/2011 23:10:39 - Elīna. Rakstīja :
Man atkal skiet,ka mangoldam ir tik maiga garsa,ka to nemaz nepienemt nav iespejams Seit vel dara ta,ka mangoldu vienkarsi sagriez,izvara,pievieno olivellu,citrona sulu,sali un zupa gatava! Tas zaļais latviskā mēlē - lapu biete, garša neparasta, ne visiem pieņemama, bet nav stipri specifiska, tad jau rukolai ir stipri specifiskāka garša |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 04.03.2011 14:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2011 14:22:43 - denia Rakstīja :
Jā, mangoldam ir maiga garša, bet tāpat ir "sava" garša, ir cilvēki kuriem pat spināti negaršo, kaut man šķiet, ka tiem arī nav īpašas garšas Man atkal skiet,ka mangoldam ir tik maiga garsa,ka to nemaz nepienemt nav iespejams Seit vel dara ta,ka mangoldu vienkarsi sagriez,izvara,pievieno olivellu,citrona sulu,sali un zupa gatava! Man patīk mangoldu likt klāt pie parastajiem lapu salātiem, krāsai un lapu dažādībai (iepriekšējā vasarā izauga man tādi, kam lapu dzīslojums ir gan sarkans ( kā bietēm), gan zaļš |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 04.03.2011 15:51 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2011 15:51:00 - Elīna. Rakstīja :
Es mangoldu ari citreiz pie salatiem lieku klat,ari svaigus spinatus salatos nesmadeju.Labi sapas ar svaigiem sampinjoniem salatos Forsi,ka tev viss izaug pasai sava darzina. Man viss japerk,iznemot garsvielas un dazus darzenus,ko neliela dobe pati iestadu.Jā, mangoldam ir maiga garša, bet tāpat ir "sava" garša, ir cilvēki kuriem pat spināti negaršo, kaut man šķiet, ka tiem arī nav īpašas garšas Man patīk mangoldu likt klāt pie parastajiem lapu salātiem ... |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 04.03.2011 15:54 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2011 15:54:31 - Elīna. Rakstīja :
Man meita ari ilgu laiku needa spinatus,nemaz nerunajot par mangoldu,jo teica,ka spinati smird un edot taisija degunu cietBet kops zin,ka jaaped vismaz 600 g darzeni diena,ta pakapeniski iegarsojas un dazreiz pati prasa pec spinatiem.Jā, mangoldam ir maiga garša, bet tāpat ir "sava" garša, ir cilvēki kuriem pat spināti negaršo, kaut man šķiet, ka tiem arī nav īpašas garšas |
||