Vārdi šķiet vienmēr drosmīgāki nekā darbi. /F. Šillers/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 6/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 21.02.2011 23:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/02/2011 23:56:14 - Rakstīja :
Spageti ar rukolu
1 personai nepieciesams:(kopa 3 vienibas)
-spageti 50 g,
-rukola 50 g,
-ricotta  vai biezpiens 50 g
-2 kiploka daivinas
-0,5 t.k. ella

Verdosa udeni liek spageti un vara. Pa to laiku nomizo kiploku,sasmalcina un liek sakarseta panna apcepties ar 1 t.k.ellas. Kad kiploki paliek zeltaini,pievieno rukolu un vel nedaudz pacepj. Ieguto masu liek blenderi,pievieno nedaudz nokasto makaronu udeni un sablendere. Ieguto masu sajauc ar spageti,liek skivi un pasniedz ar ricotta vai biezpienu.


Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 22.02.2011 09:20 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/02/2011 09:20:25 - Rakstīja :
Gaidu jau pavasari, tad būs man sava rukola - noteikti šo recepti mēģināšu, izklausās tāda svaiga un garda

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 24.02.2011 23:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2011 23:37:35 - Rakstīja :
So es noteikti izmeginashu, nekad neesmu edusi rukolu.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.03.2011 23:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 23:09:58 - Rakstīja :

P.S.parasti visam makaronu mercem izmanto olivellu,ari seit.Ja nevajag ekonomet tauku vienibas,tad mazliet olivellas var pievienot mercitei pirms blenderesanas procesa uzsaksanas.


melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 13.03.2011 01:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/03/2011 01:22:18 - Rakstīja :
Es ik pa laikam apstājos pie šīs receptes, bet neesmu vēl nopirkusi rukolu, jāiet būs guglēt, kā tā izskatās...

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 14.05.2011 13:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 13:42:14 - Rakstīja :
Šis arī ir viens mo maniem favorītēdieniem, kurš iekļauts pastāvīgajā ēdienkartē:) Dievinu ātri pagatavojamas, interesantas maltītes. Paldies!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 03:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 03:49:16 - champagne Rakstīja :
Šis arī ir viens mo maniem favorītēdieniem, kurš iekļauts pastāvīgajā ēdienkartē:) Dievinu ātri pagatavojamas, interesantas maltītes. Paldies!
Prieks,ka garsoja!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 26.07.2011 12:26 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/07/2011 12:26:44 - Rakstīja :
Pagatavoju šo brīnumu Latvijas skaņās Rukolas vietā liku spinātus un tomātus, Ricottas vietā - mājas sieru. Nu ļooooooti garšīgi sanāca! Vispār es par sevi brīnos, kā es, negausīgs gaļas ēdājs, tik smuki varu paēst bez tās, ar šāda veida gardumiem?!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 25.08.2011 02:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/08/2011 02:04:44 - champagne Rakstīja :
Pagatavoju šo brīnumu Latvijas skaņās Rukolas vietā liku spinātus un tomātus, Ricottas vietā - mājas sieru. Nu ļooooooti garšīgi sanāca! Vispār es par sevi brīnos, kā es, negausīgs gaļas ēdājs, tik sm ...
Ka Tu  saja kombinacija pievienoji tomatus-svaigus apcepi vai zavetos (parastos/ella)?

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 29.09.2011 23:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/09/2011 23:21:13 - denia Rakstīja :
Ka Tu  saja kombinacija pievienoji tomatus-svaigus apcepi vai zavetos (parastos/ella)?
Svaigus tomātus cepināju.