Daba jokus nepazīst, tā vienmēr ir patiesa, nopietna, stingra. Kļūdas un maldi nāk no cilvēkiem. /J.V.Gēte/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 98/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 01.07.2011 00:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:01:55 - Rakstīja :

Shitaki senas ar brokoliem

Vienas no manam milakajam senem ir shitaki.Turklat tas ir loti veseligas un garsigas,tam ir riekstaini galiga garsa un saja ediena so riekstainumu lieliski papildina sezama ella un seklinas.Un ingvers,kopa ar sojas merci, pieskir istu kiniesu "noti". Soreiz shitaki tapa kombinacija ar darzenu karali brokoli.

Nepieciesams: (4 personam) 2,5 TV+2,5 DV

- 600 g brokoli,

-250 g shitaki senes,

-1 sipols,

- neliels gabals (1,5 cm) ingvera saknes,

-3 tejkarotes liesas sojas merces (var likt ari vairak),

-sals,

-saldinatajs (izmantoju steviju,bet labi garso ari ar bruno cukuru)

-5 g ella cepsanai

-14 g ciedru rieksti,

-5 g sezama seklinas (grauzdetas)

-5 g sezama ella

Pagatavosana:

Salsudeni novara rozetes sagrieztu brokoli un vara aptuveni 5 minutes,pec tam nokas. Wok panna apcepj sagrieztu sipolu un pievieno sarivetu ingvera sakni. Visu samaisa un lauj vel pacepties.Tad pievieno shitaki senes un lauj tam sava sula cepties.Tad pievieno ari ciedru riekstus un sojas merci un pec nepieciesamibas ari sali. Beigas,kad senes jau gandriz gatavas,pievieno brokolus un cepj lidz pilnai gatavibas pakapei.Pirms pasniegsanas izsmidzina sezama ellu un parkaisa ar sezama seklinam.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 01.07.2011 00:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:18:34 - Rakstīja :
Super! Šī nu tiešām izskatās pēc brīnumgardas maltītes

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 01.07.2011 00:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:27:35 - champagne Rakstīja :
Super! Šī nu tiešām izskatās pēc brīnumgardas maltītes
Man iegarsojas Tavu recepsu kiniski saldsskabas kombinacijas Kad uznak luste uz kaut ko jaunu,pati meistaroju augsa kaut ko lidzigu.Sanaca tiesam looooti labi

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 19.07.2011 10:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/07/2011 10:03:17 - Rakstīja :
Oi, pagatavoju! Tā kā man dikti gribējās gaļu tajā dienā, piegriezu klāt žāvēto vistas fileju. Ļoti, ļoti garšīgi! Nākamreiz taisīšu, paeksperimentēšu ar svaigu fileju, vistiņa nu ļoooti labi iet kopā ar ingveru, sojas mērci utt paldies!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 20.07.2011 00:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/07/2011 00:03:19 - champagne Rakstīja :
Oi, pagatavoju! Tā kā man dikti gribējās gaļu tajā dienā, piegriezu klāt žāvēto vistas fileju. Ļoti, ļoti garšīgi! Nākamreiz taisīšu, paeksperimentēšu ar svaigu fileju, vistiņa nu ļoooti labi iet kopā ...

Zaveta vistina-ak,cik tas ir gardi!!!! Vai Portugale tadas bija noperkamas? Mums tadu nav Chapagne,Tu esi genijs,es ari nakamreiz  pameginasu ar svaigu vistinu to pasu!!! Varbut pat sajauksu shitaki vai citas senes ar vistinu un tad liksu klat brokoliem.Padalies,ka Tev sanaca eksperementejot!!


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 26.07.2011 12:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/07/2011 12:23:11 - denia Rakstīja :
Zaveta vistina-ak,cik tas ir gardi!!!! Vai Portugale tadas bija noperkamas? Mums tadu nav Chapagne,Tu esi genijs,es ari nakamreiz  pameginasu ar svaigu vistinu to pasu!!! Varbut pat sajauksu shitaki v ...
Zini, nu nav dienvidu zemēs karsti kūpinātas ne gaļiņas, ne zivtiņas pieejamas. Savulaik domāju, ka jātaisa augšā mājas kūpinātava, kur vismaz pašu vajadzībām ko gardu nokūpināt! Bet nu tā arī neko neizdarīju