Īsts prieks nerodas ne no bagātības uzburtās bezrūpības, ne no cilvēku uzslavām, bet gan no tā, ka varam būt dzīvē noderīgi. /V.T.Grenfelds/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 83/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 05.06.2011 01:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2011 01:23:23 - Rakstīja :
Cannelloni di melanzane con ricotta e rucola (kanelones no baklazana ar rikotu un rukolu)
So recepti uzgaju viena italu dietiskaja saita.Originalrecepte pirms liksanas krasni kaneloni bija jaapslaksta ar olivellu. Ta ka taukvielas vienibu biju jau noedusi riekstos,tad olivellu neliku.  Sos kaneloni drosi var est ari aukstus un rikotu aizstat ar biezpienu.
Nepieciesams: (Kopa 5  vienibas,no kuram 2 DV+ 2,5 CaV+1 ObV)
-1 baklazans (liels,apals),
-80 g rukola,
-250 g  liesa rikota vai biezpiens
- sals,
-20 g parmezana siers,
-tomatu merce (40 ml)
Pagatavosana:
Griez baklazanu loti tievas skeles un apcepj bez taukvielam uz grilla. Nomazgatu rukolu loti siki sagriez un sajauc ar rikotu. Pieliek sali. ieguto masu tin ieksa baklazana ripas,aizrulle ciet un liek cepamtrauka. Visu apsmere ar tomatu pastu,parkaisa ar 10 g parmezanua Cepj 220 grados aptuveni 15-20 min. Pirms pasniegsanas vel parkaisa ar 10 g parmezanu.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 05.06.2011 19:54 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2011 19:54:45 - Rakstīja :
Ak, šis ir kaut kas debešķīgs! Man tieši baklažāns gaida ledusskapī, gribēju Ratatouille taisīt, bet tas lai mazliet pagaida Dievinu baklažāna rullīšus

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 07.06.2011 21:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/06/2011 21:27:05 - Rakstīja :
Man šodien Denias Recepšu Diena Pusdienās sēpijas makaroni, vakariņās - šie fantastiskie rullīši Liku Ricotta, spinātus, ķiplociņu un valriekstus. Nu, saki man, ko es bez Tevis darītu??!?!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.06.2011 02:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 02:32:23 - champagne Rakstīja :
Man šodien Denias Recepšu Diena Pusdienās sēpijas makaroni, vakariņās - šie fantastiskie rullīši Liku Ricotta, spinātus, ķiplociņu un valriekstus. Nu, saki man, ko es bez Tevis darītu??!?!
Par Tevi varu teikt to pasu:) Man,savukart,vakar bija cous cous salatini ar gurki&tomatu,burkanu saldskabie salatini (kurus es vnk dievinu).Bija padoma ari vistas kebabs(kinza jau nopirkta),bet majas tika atnestas juras veltes un ta nu vistinas kebabs tika parcelts uz ritu.
Ricotta+spinati+kiploks+valrieksti= lieliska kombinacija Nakamreiz ari paprovesu