Mums nav jāizvēlas kā nomirt un kad nomirt. Mums ir jāizlemj tikai tas, kā vēlamies dzīvot. Šobrīd. Tagad. /Džoanna Beza/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 80/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 31.05.2011 02:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/05/2011 02:58:10 - Rakstīja :
Sopa mar y tierra (Zupa "Jura un zeme") 1 TV+2 ObV+1 DV=4 vienibas
Luk,vel viena juras velsu zupa,soreiz kopa ar cukini.Tikpat labi ka svaigas,var izmantot ari saldetas vai konservetas midijas.Karijs labi saspelejas ar visiem ingredientiem un pieskir ipasu garsas niansi.
Nepieciesams:
-1 kg midijas (ar caulam)
-puse cukini,
-puse sipola,
-puse tomata (var izmantot no karbas)
-50 g baltvina,
-skipsna karija,
-pipari,
-5 g ella,
-1 kiploka daiva
Pagatavosana:
Izmantojot svaigas midijas,tas nomazga,notira un nokas.Liek panna vai kastroli,kur pievienots vins un vara,ik pa laikam energiski sakratot katlu,lai tas midijas,kas atverusas un ir apaksa,samainitos vietam ar augsejam,kas vel ir ciet. Midijas atveras loti atri-5 min.un jau gatavs.Nomizo sipolu un sagriez.Cukini griez ripinas. Panna vai kastroli 5 g ellas apcepj sipolu,pieliek,cukini un 6 min.visu apcepj.Tad liek klat sagrieztu kiploku,siki sagrieztu tomatu un skipsnu karija.Pievieno midijas,karstu buljonu un visu vel pavara 20 minutes. Sals,pipari pec garsas.