Ja padoms labs, nav svarīgi, kurš to devis. /T. Fulers/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 75/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 01:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 01:32:06 - Rakstīja :

Ar darzeniem pildita forele

4 personam nepieciesams: (kopa 13 vienibas) 4 nelielas foreles,2 burkani,1 salotes sipols,100 g tievas paksu pupinas,100 g sampinjoni,200  ml oporto vins (var but ari cits),naza gals baltie pipari,5 g ella,zivju buljons

Pagatavosana: Sagriez stremeles burkanus,sampinjonus,sipolu. Salsudeni apvara notiritas un uz pusem sagrieztas paksu pupinas.Pec tam darzenus apcepj panna ella. Iztira zivi,nogriez galvu un iznem galveno asaku kopa ar parejam.Apceptos darzenus pilda zivi un sasien ar virtuves diegu. Cepj sakarseta cepeskrasni vina un zivju buljona.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 13:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 13:30:50 - Rakstīja :
Cik jauki! Man tieši Porto pudele stāv attaisīta un izskatās, ka foreļu sezona pilnā sparā šobrīd - visi zivju stendi pilni 

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 22:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 22:58:03 - champagne Rakstīja :
Cik jauki! Man tieši Porto pudele stāv attaisīta un izskatās, ka foreļu sezona pilnā sparā šobrīd - visi zivju stendi pilni
Tad tik jataisa augsa zivs