Domāt ir grūti, pat mokoši. Ļaudis palaikam vairās no domāšanas un ar prieku pieņem jau gatavus uzskatus. /Anšlavs Eglītis/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 54/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 22.04.2011 23:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/04/2011 23:47:06 - Rakstīja :
 Karamilizeta vistas fileja
Soreiz karamilizeju vistu,kaut vispar si recepte domata mazo irbisu pagatavosanai.
2 personám=8,5 V
Nepieciesams:
- 400 g vistas fileja= 5,5 ObV,
-1 edamkarote brúná cukura=0,5 NV
-1 e.k.ella=0,5 TV
-30 ml brendijs= 1 NV
-20 vinogas (100g)= 1 AV
-1 glaze darzenu vai vistas buljons= 0 V,
- sals,pipars
Pagatavosana:
Vistas fileju no abam pusem ieziez ar sali un pipariem.Vinogam nonem adu.Ja ir,iznem seklinas un lielas vinogas pargriezam uz pusem.Panna ella apcepj no abam pusem vistas fileju un kad taa klust zeltaini bruna, tad pievieno brendiju, dazas vinogas un bruno cukuru, un visu nedaudz vel apcepj.Pec tam  iznem vistu no merces un liek uz max  sakarsetaa cepeskresni uz restem grilleties. Pa to laiku liek blenderi vinogas,atstajot tikai paris vinogas dekoresanai un kopaa ar buljonu un ieguto brendija merci visu sablendere. Ja nepieciesams, pirms pasniegsanas velreiz uzkarse merci un visu  dekore ar vinogam.
Lejot brendiju,labak  samazinat  ugumi,lai izvairitos no lielas uguns dumiem,kas izgaro.