Tiklīdz jūs sajūtat, ka esat par vecu, lai kaut ko darītu, dariet to! /Margarita Delāna/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 50/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 20.04.2011 00:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/04/2011 00:01:00 - Rakstīja :
Man lūdzu vienu porciju, tikai bez galvām

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 21.04.2011 02:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/04/2011 02:03:25 - melllene Rakstīja :
Man lūdzu vienu porciju, tikai bez galvām

Krasni cepta skumbrija
Izradas,ari seit udenos dzivo skumbrijas (caballa). Lidz sim man skumbrija vairak asociejas ar kupinatam zivim,vismaz agrak nekad citadi apstradatas tas nebiju edusi.Tomer man skiet,ka visam sejienes zivim (Vidusjuras zivim),garsa tomer ir "galigaka". Kupinatas zivis te nav "mode", tapec gatavoju ka sejieniesi-krasni.  Sanak loti nammigi!
4 personam nepieciesams: (1 personai: 5,5 vienibas)
- 2 videjas skumbrijas (500 g)
-universala zivju garsviela,
-sals,pipari pec garsas.
- 4 kartupeli,
-2 tomati,
-paksu pupinas,
-1 puravs
Pagatavosana:
Iztiritu skumbriju iesmere ar universalo zivs garsvielu. Kartupelus un tomatus sagriez ripas. Pupinas pargriez uz pusem un visu karto cepamaja trauka. Pievieno sali,piparus. Pa virsu liek skumbriju. Cepj sakarseta cepeskrasni.