Nekas cits mums neizmaksā tik lēti un netiek vērtēts tik augstu kā pieklājība. /M. de Servantess/

- Zivs follija (denia)

Attēls 1/1
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.08.2010 23:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/08/2010 23:43:15 - Rakstīja :

Zivs follijaa

(2 personam=10 vienibas)

- juras karusa 320 g=4 v

- makrele 230 g=4 v

-laims,

-2 kiploka daivinas

-12 g sviesta=2 NV

-svaigs rozmarina zarins,Vidusjuras garsvielu maisijums,petersili,pipari.

-follijs

Zivis nomazgaa, nogriez spuras un iztira.Notira un sagriez ripinas kiplika daivu un laimu.Pec tam katru zivi liek follija loksnee un parksisa ar garsvielam,t.sk. zivs vederaa,kur papildus ieliek ari sviestu.Zivij no abam pusem liek sagrieztu laimu,kiploku un svaigu rozmarina zarinu. Pec tam "iepako" katru zivi follijaa-aiztaisa kartigi ciet un liek sakarsetaa cepeskrasnii.Cep 220 grados apuveni15- 20 minutes.Lai no zivs cepsanas procesaa nekas netecetu araa, zivs ietisanas procesaa folliju loka uz augsu!!! Sadi var pagatavot jebkuru zivi (t.sk. galu,darznenus). Kas man patik sajaa pagatavosanas veidaa ir tas, ka zivs izcepjas "savaa sulaa" un cepsanas procesaa burtiski ievelk garsvielu aromatu buketi,zivs gala paliek ipasi maiga. Ja nav laima, var likt citronu,tomer es dodu prieksroku laimam-tam ir maigaka un izteiktaka garsa! Un vel- ja negribas likt sviestu, var likt olivellu.Tadaa gadijumaa "ierivee zivi ar tejkaroti ellas,kurai var but ari pievienota citrona sula. Ja grib, var cept vienaa follijaa zivi kopaa ar darzeniem.Labu apetiti!


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 13.08.2010 02:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/08/2010 02:07:06 - Rakstīja :
Aizmirsu uzrakstit-cepeskrasni uzregulee uz rezimu,lai zivs ceptos no abam puseem (gan no augsas,gan no apaksas).