Sliņķis nav slinks izdomāt četrdesmit atrunas un iemeslus savai bezdarbībai. /Kirgīzu sakāmvārds/

- Cūkgaļas fileja sīpolklopsī ar krējumu (Jolanta77)

Attēls 1/1
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 28.07.2010 18:12 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2010 18:12:18 - Rakstīja :
Kārtējās manas pusdienas

Piedevās ir:
Kartupeļi (nevārīti) 240g 2v
Burkāniņi jaunie 116g 0.39v
Vāra gatavus.

Salātos:
Tomāti 144g 0.48v
Sīpollociņi 55g 0.18v
To visu sagriež un pārkaisa ar ķiploksāli

Sīpolklopsim:

Cūkas fileja  180g  2v
Sīpoli 200g  0.67v
Eļļa 1t.k. 0.5 v
Skābs krējums 25% 30g 1v

Uz sausas pannas,bez eļļas un bez garšvielām, ātri no abām pusēm apcep plāni izklapētus,nelielus filejas gabaliņus.Tie jau ir gatavi,jo fileja gatavojas ļoti ātri.Tos noņem no pannas.
Uz pannas uzlej eļļu un uz vidējas uguns apbrūnina ceturtdaļās sagrieztus mazus sīpoliņus,tad pieliek sacepto gaļu un vēl uz pavisam mazas uguns,zem vāka kopā ar sīpoliem pasautē.
Tikai tad,kad viss gatavs pārkaisa sāli un piparu,jo tad gaļa neatsulojas,kā arī ja sāli ber uz gatava ēdiena,sāls tik daudz netiek izlietot un katram komponentam izceļas sava garša.

Liekam šķīvī sagriestus tomātus,lociņus,blakus jaunos kartupelīšus un burkānus ar dillēm.Beigās kārtojam filejas-sīpolu klopsi,kuram pa virsu pārlejam skābo krējumu Brīdinu porcija sanāk liela,var dalīt arī uz divām ēdienreizēm

Labu apetīti!!!

Kopā vienības 7.22
Olbaltuma v. 2
Dārzeņu v. 1.72
Labības v. 2
Augu tauku v. 0.5
Našķu v. 1





mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 28.07.2010 21:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2010 21:23:38 - Rakstīja :
Kārdinātāja!!! Tev tik labi sanāk!!! Paldies par recepti!!! Kolīdz tikšu pie cūkas filejas, paprovēšu pagatavot!!

ĶIMENE
					Poste: 65
ĶIMENE (on-line)
Publicēts: 28.07.2010 22:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2010 22:55:34 - Rakstīja :
Sveika!....nu Tev tāpat, kā šovos, kad  bargā žūrija par dalībniekiem saka- tur bija stāsts...tas mani uzrunāja...
tā ir ar Tavām receptēm- skatiens garām neiet-IEKĀRDINĀJI!

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 28.07.2010 23:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2010 23:00:08 - Rakstīja :
Taisiet tik augšā,prieks Jūs kārdināt Rīt dodos šopingā pa lielveikaliem un prātā jau atkal ir vairākas receptes,pašai kārojas izprovēt

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 28.07.2010 23:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/07/2010 23:09:35 - ĶIMENE Rakstīja :
Sveika!....nu Tev tāpat, kā šovos, kad  bargā žūrija par dalībniekiem saka- tur bija stāsts...tas mani uzrunāja...tā ir ar Tavām receptēm- skatiens garām neiet-IEKĀRDINĀJI!
Paldies skarbajai žūrijai,viņai allaž taisnība

joliite
					Poste: 752
joliite (vada grupu)
Publicēts: 29.07.2010 10:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/07/2010 10:00:15 - Rakstīja :
njam...njam....izskataas tiik garshiigi....

dzigra
					Poste: 714
dzigra (on-line)
Publicēts: 29.07.2010 17:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/07/2010 17:00:22 - Rakstīja :
Nu sakārdināji ne pa jokam.Eju uz dārzu un taisu augšā tik ar vistas fileju.Šodien pusdienās bija tava kabaču receptīte,nu ļoti garšīgi sanāca.Parasti taisu bez siera,bet ar sieru jau cita garša.Lielais paldies.

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 30.07.2010 10:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2010 10:14:25 - dzigra Rakstīja :
Nu sakārdināji ne pa jokam.Eju uz dārzu un taisu augšā tik ar vistas fileju.Šodien pusdienās bija tava kabaču receptīte,nu ļoti garšīgi sanāca.Parasti taisu bez siera,bet ar sieru jau cita garša.Liela ...
Lūdzu,lai labi garšo