Lai novērtētu kādu no rakstura īpašībām, tai kaut nedaudz jāpiemīt pašam. /V. Šekspīrs/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

- ПАСХА *** LIELDIENAS (Freja)

picture 3/5
Обратно в галерею

comment this picture

Пожалуйсто, зайдите
Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 06.04.2010 18:35 | Ответить на этот комментарий
06/04/2010 18:35:55 - wrote :
Tvorozhnaja pasja - vsego 9 edinic!

vija (on-line)
Опубликовано: 06.04.2010 20:46 | Ответить на этот комментарий
06/04/2010 20:46:58 - wrote :
Brīnišķīgi skaista. Es šogad pirmo reizi gatavoju "Cara pashu". Trekna bezgala, bet arī garšīga. Bet tur receptē rakstīts, ka jāliek mitrā marlē un zem sloga, bet Tava likta skaistā formiņā. Ja sanāk ieliec recepti . Jau iepriekš paldies.

Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 07.04.2010 11:22 | Ответить на этот комментарий
07/04/2010 11:22:23 - wrote :

Paldies, vija!

Recepte ir ļoti viegla:

2 paciņas 0,5% biezpiena

60 g rozīnes,

15 g riekstu (iepriekš pa nakti ielikt riekstus liķerī)

40 g marmelades

1 ola

30g želatīna.

Bizpienu sablenderēt vai izlaist caur sietu, lai padarītu to vieglu un "pukainu", pievienot rozīnes, riekstus, marameladi. Olas dzeltenumu sakult ar canderel, vai cukuru. Pievienot biezpiena massai. Izšķidināt želatīnu un arī ieliet massā. Pēc tam pievienot sakultos olas baltumus. Pārliet visu smukajā formā un likt ledusskapī, lai sacietē.

Esmu vēl izmantajusi kulinārus rotājumus, tos var nopirkt vai nu veikalā, vai tirgū :)

Un pēc tam baudīt!!!!