Vislabāk parādīt, ka jaunās metodes nedarbojas, ir viņas neizmantot. /***/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 33/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 29.09.2011 15:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/09/2011 15:22:51 - Rakstīja :
Šo recepti noskatīju portālā cesars.lv, likās gana interesanta pagatavošanai. Nedaudz gan modificēju - liku mazāk eļļu un ķirbju sēkliņu vietā mandeļu skaidiņas. Jā, un čili piešāvu asumiņam!

Sastāvdaļas (3-4 porcijas):
3 lieli burkāni (1-1.5DV)
1 liels apelsīns (1AV)
1-2 zaļie lociņi
2 ēd.k. apelsīnu sula
3 ēd.k. sojas mērce
1 ēd.k. balzamiko etiķis
2 t.k. olīveļļa (1TV)
1/4 t.k. sinepes
1/4 t.k. medus (vai saldinātājs)
čili pipari
15gr mandeļu skaidiņas (1TV)
2 t.k. brūnais cukurs (0.5NV)

Burkānus sarīvē uz sakņu rīves, apelsīnu notīra, pēc iespējas atbrīvo no miziņām un sagriež katru daiviņu trīs daļās. Sagriež lociņus.
Sajauc apelsīnu sulu, eļļu, balzamiko, sojas mērci, sinepes, medu un čili. Pārlej burkāniem, apelsīniem un lociņiem, samaisa.
Uz pannas apgrauzdē mandeļu skaidiņas ar brūno cukuru. Pārkaisa salātiem.



denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 01.10.2011 00:02 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/10/2011 00:02:06 - Rakstīja :
Kadas sinepes Tu liki?

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 03.10.2011 22:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 22:42:50 - denia Rakstīja :
Kadas sinepes Tu liki?
Dijon Maille