- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)
Attēls 33/42 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
champagne (on-line) |
Publicēts: 29.09.2011 15:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/09/2011 15:22:51 - Rakstīja :
Šo recepti noskatīju portālā cesars.lv, likās gana interesanta pagatavošanai. Nedaudz gan modificēju - liku mazāk eļļu un ķirbju sēkliņu vietā mandeļu skaidiņas. Jā, un čili piešāvu asumiņam!Sastāvdaļas (3-4 porcijas): 3 lieli burkāni (1-1.5DV) 1 liels apelsīns (1AV) 1-2 zaļie lociņi 2 ēd.k. apelsīnu sula 3 ēd.k. sojas mērce 1 ēd.k. balzamiko etiķis 2 t.k. olīveļļa (1TV) 1/4 t.k. sinepes 1/4 t.k. medus (vai saldinātājs) čili pipari 15gr mandeļu skaidiņas (1TV) 2 t.k. brūnais cukurs (0.5NV) Burkānus sarīvē uz sakņu rīves, apelsīnu notīra, pēc iespējas atbrīvo no miziņām un sagriež katru daiviņu trīs daļās. Sagriež lociņus. Sajauc apelsīnu sulu, eļļu, balzamiko, sojas mērci, sinepes, medu un čili. Pārlej burkāniem, apelsīniem un lociņiem, samaisa. Uz pannas apgrauzdē mandeļu skaidiņas ar brūno cukuru. Pārkaisa salātiem. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 01.10.2011 00:02 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/10/2011 00:02:06 - Rakstīja :
Kadas sinepes Tu liki?
|
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 03.10.2011 22:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 22:42:50 - denia Rakstīja :
Dijon Maille
Kadas sinepes Tu liki? |
||