Viltotie ananasi
mumins1980 |
Опубликовано: 28.06.2009 23:16 |
Ответить на этот комментарий
28/06/2009 23:16:31 - wrote :
3 litriem kompota (nevis ūdens) vajag 1 gl Dansukker ievārījuma cukura, kabačus un Kaukāza plūmītes (tik daudz, lai piepildītu 1/3 burkas). Aukstu nosterilizētu burku apakšā liek plūmītes, virsū kabaču gabaliņus aptuveni 1: 1, varbūt biki vairāk. Kabačus 2x pārlej ar verdošu ūdeni un nokāš. Trešajā reizē ūdenim pievieno cukuru, uzvāra sīrupu un pārlej kabačiem. Karstas aizvākotas burkas apgāž ar vāciņiem uz leju un stipri sasedz, atstāj karsēties, kamēr burkas atdzisušas. |
||
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 29.06.2009 05:24 |
Ответить на этот комментарий
29/06/2009 05:24:07 - wrote :
Baigi interesanti-un kā ta būs pēc garšas-tiešām kaut kas līdzīgs ananāsiem????? |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 29.06.2009 11:01 |
Ответить на этот комментарий
29/06/2009 11:01:30 - wrote :
Man jau nu ļoti garšo! Attēlu gan vēl Teriine nav pievienojusi, tad varētu redzēt, kā izskatās. Pagājšgad tieši ar Dansukker ievārījuma cukuru gatavoju. |
||
lauveens (on-line) |
Опубликовано: 30.06.2009 10:08 |
Ответить на этот комментарий
30/06/2009 10:08:45 - wrote :
iecukuroti kabači.... Es nesen domāju par to, kā garšotu karamelizēti šampinjoni! Laikam būs jāizmēģina! Ja jau kabačus var sacukurot, tad kāpēc nevar sēnes karamelizēt?! |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 30.06.2009 12:16 |
Ответить на этот комментарий
30/06/2009 12:16:10 - lauveens wrote :
Lauveen! Bet kabači tie paši ķirbji vien ir un pārsvarā visi tos ēd saldus!!!iecukuroti kabači.... Es nesen domāju par to, kā garšotu karamelizēti šampinjoni! Laikam būs jāizmēģina! Ja jau kabačus var sacukurot, tad kāpēc nevar sēnes karamelizēt?! |
||
lauveens (on-line) |
Опубликовано: 30.06.2009 16:26 |
Ответить на этот комментарий
30/06/2009 16:26:17 - wrote :
Bet tu tak raksti, ka garšo pēc ananasiem!!! un ananasi jau nav nekādi vairs ķirbji!!! |
||
AnitaL (on-line) |
Опубликовано: 30.06.2009 16:46 |
Ответить на этот комментарий
30/06/2009 16:46:26 - wrote :
Vajadzētu būt garšīgiem, jo esmu kabačus taisījusi ar jāņogām, bija tīri ņammīgi. Tikai jāņogas gan nebija ēdamas, jo palika āda un sēklas, bet kaukāza plūmes gan tādas nepaliek kompotā. Ja būs kaukāza plūmju raža un kabaču raža būs kāda burciņa jāuztaisa. Tā arī salasās tie krājumi ziemai.
|
||
mumins1980 |
Опубликовано: 30.06.2009 20:29 |
Ответить на этот комментарий
30/06/2009 20:29:42 - AnitaL wrote :
Ja Tev nav ražas, tad varēsi braukt pie manis ar vezumu!!!Vajadzētu būt garšīgiem, jo esmu kabačus taisījusi ar jāņogām, bija tīri ņammīgi. Tikai jāņogas gan nebija ēdamas, jo palika āda un sēklas, bet kaukāza plūmes gan tādas nepaliek kompotā. Ja būs kaukāz ... |
||
AnitaL (on-line) |
Опубликовано: 01.07.2009 20:19 |
Ответить на этот комментарий
01/07/2009 20:19:44 - mumins1980 wrote :
Vezumu jau nu nevajag, gribās arī dažādības
Ja Tev nav ražas, tad varēsi braukt pie manis ar vezumu!!! |
||
Высказать своё мнение
click emoticon to add