Uz sauszemes daudz gudro, kad jūrā notikusi nelaime. /Somu sakāmvārds/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Help!


AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 17:07 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 17:07:43 - wrote :
Savādāk to nosaukt nevar- šefs šorīt paziņoja, ka uz vienu nedēļu man būs uz kakla ciemiņš, tas nozīmē : pusdienas un vakariņas sabiedriskajās ēstuvēs - kafe un restorāni Es ar šausmām atceros, ka pagājušajā reizē es tā uzēdu 1,5 kg. It kā nekas traks, bet kamēr dabūju nost pagāja divas nedēļas. Iesakiet kādas viltībiņas!!!!

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 17:10 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 17:10:38 - wrote :
vai tev ari obligati jaed viss treknais kafejnicas??es censos kafe darit kaa daamas filmaaspasuta kaut kadus salatinus(rosolus ne,daarzenisus ),sakrustoju rokas virs skivja un censos gudri un aizrautigi runat.citi ed,es runaju,citi paedusi.es paedisu majas

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 17:11 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 17:11:56 - wrote :
un vel tacu var pasutit lielo kruuku ar udeni vai teeju.kamer to izmalko...paiet laiks....ta tik bus,ko salatinus apest

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 04.06.2009 18:46 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 18:46:57 - AnitaL wrote :
Savādāk to nosaukt nevar- šefs šorīt paziņoja, ka uz vienu nedēļu man būs uz kakla ciemiņš, tas nozīmē : pusdienas un vakariņas sabiedriskajās ēstuvēs - kafe un restorāni Es ar šausmām atceros, ka pag ...
Pasūti trīsreiz mazāk nekā Tev tobrīd gribas ēst!!!

amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 20:30 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 20:30:30 - wrote :

Viltības atkarīgas no kafe ēdienkartes. Jāpasūta ēdienu no dārzeņiem, ja tie vēl ir tvaicēti, tad vispār feini. Un kā kate teica LIELA  vai vairākas mazas krūzes tējas bez cukura


AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 20:32 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 20:32:21 - wrote :
Par to tēju ir labais , protams ēdienu izvēlei jāseko, labi, ka tagad visur var kombinēt, piem. paņemt tikai dārzeņus utml.

mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 20:44 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 20:44:21 - wrote :

Piekr'itu meitenēm, kas jau komentējušas. No savas puses varu pieblist - ja kafejnīcas/restorāni ir ar apkalpošanu pie galdiņiem, tad droši par visām neskaidrībām jautā oficiantēm - vai tas ēdiens ir cepts/grilēts/sautēs? Vai salātu mērce ir ar eļļu? Vai porcija ir liela? utt. Un nekautrējies uzstādīt savus noteikumus - salātu mērci, lūdzu, nelejiet virsū salātiem, bet blakus; vai varat cepto kartupeļu vietā kā piedevu pasniegt vārītus rīsus; vai es varētu dabūt kafiju nevis ar krējumu, bet ar lieso pienu utt. Apkalpojošais personāls parasti ir ļoti izpalīdzīgs, īpaši tagad, kad katrs klients no svara.  (lai gan, man arī "treknajos gados" ir gadījies, ka īpaši man tiek sakombinēts ēdiens, kur nemaz standarta ēdienkartē nav (es toreiz neēdu gaļu, ēdienkartē nebija veģetāru ēdienu, bet īpaši man sataisīja rīsus ar sautētiem dārzeņiem).


AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 21:16 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 21:16:36 - wrote :
Būs man īsta pārbaudījuma nedēļa. Kamēr laiks vēl jāpatrenē acumērs, lai var noteikt porcijas svaru "uz aci"

mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 21:24 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 21:24:00 - AnitaL wrote :
Būs man īsta pārbaudījuma nedēļa. Kamēr laiks vēl jāpatrenē acumērs, lai var noteikt porcijas svaru "uz aci"
Izturēsi  Pēc tam būsi spečuks, konsultēsi visas mūs, ko un kā darīt  

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 22:06 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 22:06:09 - wrote :
Nu, ja izturēšu bez svara pieauguma, tad tiešām varēs dalīties pieredzē pa labi un pa kreisi

Una
					Poste: 9757
Una (vada grupu)
Опубликовано: 04.06.2009 22:10 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 22:10:57 - AnitaL wrote :
Nu, ja izturēšu bez svara pieauguma, tad tiešām varēs dalīties pieredzē pa labi un pa kreisi
Klausies, tev kaujas uzdevums - apsekosi kafejnīcas un restorānus, mums pēc tam pastāsti, kur ko liesu un garšīgu pēc programmas var paēst!

amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 04.06.2009 22:13 | Ответить на этот комментарий
04/06/2009 22:13:30 - AnitaL wrote :
Nu, ja izturēšu bez svara pieauguma, tad tiešām varēs dalīties pieredzē pa labi un pa kreisi
Redzēsim tavus sasniegumus kafē apmeklēšanā nākamnedēļ pēc MĪNUSA!!! Jā, jā tieši mīnusa, plusi ir nevēlami!

Bushu_tieva
					Poste: 172
Bushu_tieva (on-line)
Опубликовано: 05.06.2009 00:05 | Ответить на этот комментарий
05/06/2009 00:05:08 - wrote :

VAru padalīties pieredzē - diezgan daudz ēdu ārpus mājas. Iznāk gan padārgi - bet nu labāk lai ir dārgi nekā kg klāt - uztveru to kā maksu par tievumu.

Tātad vienmēr ņemu pamatā dārzeņu salātus un piesaku, ka bez mērces. No piedevām parasti ir kaut vai vārīti kartupeļi,vai makaroni (parasti apēdu tikai daļu), Grūtākai ir gaļa. bet parasti jau izjautāju oficintus, ko viņi iesaka- kas ir tāds liesāks - vārīts, tvaicēts, grilēts.

Lido piemēram ir lielisks vārīts lasis (4 vienības), tvaicēta forele (1,5 vienības), vistas šašliks (3 vienības) utt..

Čili picā vispār L.Neimanes edienkarte, kur katram ēdienam kalorijas klāt pierakstītas..   

Smalkākos restorānos parasti ir kaut kas tvaicēts  - jautā tik oficiantiem bez kautrēšanās!!! :)

 

 


pegija
					Poste: 243
pegija (on-line)
Опубликовано: 05.06.2009 09:44 | Ответить на этот комментарий
05/06/2009 09:44:05 - wrote :
Man vēl noder pusporciju pasūtīšanas pieeja - piemēram, parasti ņemu lielo šķīvi ar dārzeņiem/svaigajiem salātim, papasu attiecīgajai porcijai, lai liek tikai pusi rīsus, kā arī no gaļām - jāuzprasa vai ir pieejamas pusporcijas (tā vietā, lai atnestu divus gabaliņus, lai liek tik vienu!) nu kaut kā tā. Un vēl visiem zināmais ieteikums - ūdens, ūdens, ūdens - tad jau arī vēlme "ēst līdzi" pieskatāmajam būs mazāka 
Veiksmīgi - tu izturēsi!!

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Опубликовано: 05.06.2009 09:46 | Ответить на этот комментарий
05/06/2009 09:46:07 - wrote :
Lai dabūtu kafejnīcās to, ko vēlos, tad parasti apkalpojošo personālu biedēju ar retu un bīstamu slimību, kas nozīmē, ja man atnestajā ēdienā būs kaut niecīgs daudzums majonēzes un citas treknas substances, būšu pagalam uz līdzenas vietas. īstenībā man ir celiakija, bet vieglas formas.

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 05.06.2009 21:01 | Ответить на этот комментарий
05/06/2009 21:01:35 - Ita wrote :
Lai dabūtu kafejnīcās to, ko vēlos, tad parasti apkalpojošo personālu biedēju ar retu un bīstamu slimību, kas nozīmē, ja man atnestajā ēdienā būs kaut niecīgs daudzums majonēzes un citas treknas subst ...
Tas ir labais, bet ceru, ka man nevajadzēs ķerties pie tik drastiskām metodēm. Galu galā var taču atstāt arī uz šķīvja ko uzskatīšu par "nederīgu" ēšanai.

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 05.06.2009 21:04 | Ответить на этот комментарий
05/06/2009 21:04:17 - Una wrote :
Klausies, tev kaujas uzdevums - apsekosi kafejnīcas un restorānus, mums pēc tam pastāsti, kur ko liesu un garšīgu pēc programmas var paēst!

Par to kur liesu un garšīgi var paēst, diezin vai mana savāktā info noderēs, jo nēesmu Rīdzeniece.


Bushu_tieva
					Poste: 172
Bushu_tieva (on-line)
Опубликовано: 05.06.2009 22:05 | Ответить на этот комментарий
05/06/2009 22:05:02 - AnitaL wrote :
Par to kur liesu un garšīgi var paēst, diezin vai mana savāktā info noderēs, jo nēesmu Rīdzeniece.
Klāj tik vaļā visu ko atrodi. Es piemēram, daudz braukāju pa Latviju - man noderēs!! gan jau citām arī!!!

Agatii
					Poste: 294
Agatii (on-line)
Опубликовано: 05.06.2009 23:57 | Ответить на этот комментарий
05/06/2009 23:57:02 - Bushu_tieva wrote :
Klāj tik vaļā visu ko atrodi. Es piemēram, daudz braukāju pa Latviju - man noderēs!! gan jau citām arī!!!
Manā topā ir visas tā saucamās "bistro" ēstuves. Tur labi redzu, ko sakrāmēs uz šķīvja. Tā ir mana izeja no bīstamām situācijām

amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 06.06.2009 07:17 | Ответить на этот комментарий
06/06/2009 07:17:08 - Bushu_tieva wrote :
VAru padalīties pieredzē - diezgan daudz ēdu ārpus mājas. Iznāk gan padārgi - bet nu labāk lai ir dārgi nekā kg klāt - uztveru to kā maksu par tievumu. Tātad vienmēr ņemu pamatā dārzeņu salātus un ...

Ooo, nezināju par tādu brīnumu Čili picā!!!

Agrāk diezgan bieži tur iegriezos, bet kad  pievienojos FD, eju ar līkumu apkārt


amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 06.06.2009 07:21 | Ответить на этот комментарий
06/06/2009 07:21:40 - wrote :
Nez kur dzīve mūs aizved!  Vismaz zināsim, kur var nekaitīgi mums paēst!

mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Опубликовано: 06.06.2009 14:52 | Ответить на этот комментарий
06/06/2009 14:52:51 - amo wrote :
Ooo, nezināju par tādu brīnumu Čili picā!!! Agrāk diezgan bieži tur iegriezos, bet kad pievienojos FD, eju ar līkumu apkārt

Čilijā arī salāti ir ņemami - garneļu, grieķu, ar fetu - tikai vienmēr jānoprasa, lai mērci lej atsevišķā trauciņā, tad ir ok. Un kafiju var sarunāt ar vājpienu, nevis ar trekno pienu.

Double Cofee var izvēlēties salātus (arī tas pats ar mērci - jāprasa, lai pasniedz atsevišķi), tad tur ir tāda lieta kā "Vistas našķis" - vistas filejas gabaliņi ar dārzeņiem, var ņemt, tikai jāpabrīdina, lai pārāk nesaeļļo to vistu un dārzeņiem eļļu vispar nelej. Kapučino ir ar vājpienu pieejams...

 


mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Опубликовано: 06.06.2009 14:56 | Ответить на этот комментарий
06/06/2009 14:56:09 - wrote :
ā, vēl jau ir ķīniešu, japāņu ēstuves - suši, piemēram. Arī šo to citu var atrast, kas FD nosacījumiem atbilst

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Опубликовано: 07.06.2009 20:21 | Ответить на этот комментарий
07/06/2009 20:21:33 - wrote :
Dažas kafejnīcas savā laikā bija ieviesušas SvV ēdienkartes ar visiem punktiem. Bet šis pasākums neaizgāja. žēl, jo viena tāda bija man tuvu darbam un varēju droši iet pusdienās un ēst ko vēlos, punkti jau bija sarēķināti

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 07.06.2009 20:27 | Ответить на этот комментарий
07/06/2009 20:27:17 - mikuce wrote :
ā, vēl jau ir ķīniešu, japāņu ēstuves - suši, piemēram. Arī šo to citu var atrast, kas FD nosacījumiem atbilst
Jā tas arī noderēs - japāņu ēdieni - pie mums ir japāņu virtuve. Būs jaizstudē FD.

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 10:55 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 10:55:58 - wrote :
Kā vispār ir ar to ēdienkaršu ieviešanu. Cik zinu, tad nemaz tā nevar - ņem un taisi, ir jāsaskaņo ar FD, ja? Iedomājieties cik feini būtu ieraksts ēdienkartē - kartupeļu biezenis ar tvaicētu lasi - FD7 (3LV, 4PV) - un tu ar baudu ēd, nevis izmisīgi centies uzminēt pavāru ļaunos nodomus pēc skata nevainīgā ēdienā iemaisīt visādus mēslus.

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 10:57 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 10:57:53 - wrote :
Atceros laikos, kad darbs bija cieši saistīts ar dažādām ēstuvēm, vienā no tām, pavāriem par brīdinājumu bija uzlikts uzraksts pie plīts: to visu tu vari pagatavot ar 5X mazāku eļļas daudzumu un viņus, nabagus, pat materiāli sodīja par ēļļas šķērdēšanu.

pegija
					Poste: 243
pegija (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 11:02 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 11:02:40 - Ita wrote :
Kā vispār ir ar to ēdienkaršu ieviešanu. Cik zinu, tad nemaz tā nevar - ņem un taisi, ir jāsaskaņo ar FD, ja? Iedomājieties cik feini būtu ieraksts ēdienkartē - kartupeļu biezenis ar tvaicētu lasi - F ...
Tas būtu kā dzīvot pasaulē bez izaicininājumiem un problēmām  tomēr, kad piešaujas, tad arī tajās sabiedriskajās ēstuvēs nemaz ar nav tik traki..to eļļas daudzumu jau tāpat nevar noslēpt - gan no salātiem, gan sautējumiem, ja "tek", tad zināms, ka tur ir mega tauku vienības!!

amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 12:33 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 12:33:08 - Ita wrote :
Kā vispār ir ar to ēdienkaršu ieviešanu. Cik zinu, tad nemaz tā nevar - ņem un taisi, ir jāsaskaņo ar FD, ja? Iedomājieties cik feini būtu ieraksts ēdienkartē - kartupeļu biezenis ar tvaicētu lasi - F ...

Es neatteiktos baudīt jau gatavus ēdienus ar zināmu vienību skaitu! Pašai nav jāgatavo!!! Paradīze zemes virsū un slinkuma vairošana!


pegija
					Poste: 243
pegija (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 12:51 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 12:51:20 - amo wrote :
Es neatteiktos baudīt jau gatavus ēdienus ar zināmu vienību skaitu! Pašai nav jāgatavo!!! Paradīze zemes virsū un slinkuma vairošana!
Tomēr, ņemot vērā, ka slinkums ir progresa dzinulis, šajos ekonomiskajos apstākļos viena otra ēstuve, manuprāt tiešām iegūtu ar šādu aprēķinu veikšanu!!

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 12:56 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 12:56:55 - wrote :
Jā, noteikti! Un domāju, ka īpaši tāda, kura nodarbojas arī ar ēdienu piegādi! Jāsāk kalt biznesa plāns

amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 13:18 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 13:18:03 - pegija wrote :
Tomēr, ņemot vērā, ka slinkums ir progresa dzinulis, šajos ekonomiskajos apstākļos viena otra ēstuve, manuprāt tiešām iegūtu ar šādu aprēķinu veikšanu!!
Ko tik cilvēks neizdoma, lai mazāk būtu ko darīt. Es tādu ēstuvi noteikti apmeklētu!

amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 13:19 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 13:19:17 - Ita wrote :
Jā, noteikti! Un domāju, ka īpaši tāda, kura nodarbojas arī ar ēdienu piegādi! Jāsāk kalt biznesa plāns
Ekonomiski izdevīgs un veselīgs bizness!  

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 10.06.2009 13:27 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 13:27:13 - AnitaL wrote :
Savādāk to nosaukt nevar- šefs šorīt paziņoja, ka uz vienu nedēļu man būs uz kakla ciemiņš, tas nozīmē : pusdienas un vakariņas sabiedriskajās ēstuvēs - kafe un restorāni Es ar šausmām atceros, ka pag ...
AnitaL, kā tad Tev izdevās pagājusī nedēļa pa restorāniem un kafejnīcām??? Vai izturēji?

pegija
					Poste: 243
pegija (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 14:36 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 14:36:48 - wrote :
man liekas, ka tā izaicinājumu nedēļa ir šī - kas pagaidām tikai pusē  mums atliek vien par AniltaL turēt īkšķus!!!!

IlonaB
					Poste: 47
IlonaB (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 16:09 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 16:09:40 - wrote :
Un pat bezizejas situācija, ja viesim patīk McDonalds, tad tur ir forši šefpavāra salāti

IlonaB
					Poste: 47
IlonaB (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 16:12 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 16:12:14 - Ita wrote :
Dažas kafejnīcas savā laikā bija ieviesušas SvV ēdienkartes ar visiem punktiem. Bet šis pasākums neaizgāja. žēl, jo viena tāda bija man tuvu darbam un varēju droši iet pusdienās un ēst ko vēlos, punkt ...
Jā, bija tādi laiki...... bet tie ēdieni bija samērā dārgi, tāpēc viss tā lēnām "nomira"

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 16:17 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 16:17:11 - amo wrote :
Es neatteiktos baudīt jau gatavus ēdienus ar zināmu vienību skaitu! Pašai nav jāgatavo!!! Paradīze zemes virsū un slinkuma vairošana!
Un vēl līdzi paķertu, t.i. vakariņām un brokastīm, protams, ja tas viss būtu par samērīgu cenu.

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 16:19 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 16:19:37 - pegija wrote :
man liekas, ka tā izaicinājumu nedēļa ir šī - kas pagaidām tikai pusē mums atliek vien par AniltaL turēt īkšķus!!!!

Pilnīgi pareizi viss ir tikai pusē. Un pēc šorīta svēršanās nevaru saprast vai divu dienu kafeinīcas vainīgas vai laukos pavadītā nedēļas nogale . Vajadzēja nosvērties pēc atbraukšanas no laukiem.


amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 16:38 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 16:38:30 - AnitaL wrote :
Un vēl līdzi paķertu, t.i. vakariņām un brokastīm, protams, ja tas viss būtu par samērīgu cenu.
  aha...un ne tikai sev, bet arī pārējiem ģimenes locekļiem...he, he!!!

gaspacho
					Poste: 27
gaspacho (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 16:56 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 16:56:42 - wrote :

Atceros, bija tādi Anspēteri, gan centrā, gan Āgenskalnā. Zepter traukos gatavoja, bet beigās jau cenas bija

LIDO, jau ar vienu laiku reklamēja, ka gatavo SV, bet ticība bija 50%, jo beigās izrādīās, ka leito to pašu krējumu, nevis 12%, un lai saglabātu porciju izskatu, tāpat visam tika klāt eļļa, gan kartupeļiem, gan risiem un griķiem  


amo
					Poste: 334
amo (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 17:03 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 17:03:50 - gaspacho wrote :
Atceros, bija tādi Anspēteri, gan centrā, gan Āgenskalnā. Zepter traukos gatavoja, bet beigās jau cenas bija LIDO, jau ar vienu laiku reklamēja, ka gatavo SV, bet ticība bija 50%, jo beigās izrādī ...
Ahaaa, krāpnieki!!!

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 21:02 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 21:02:36 - wrote :
Cik atceros LIDO virtuvi man tā vienmēr asocējas ar diezgan trekniem ēdieniem.

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 10.06.2009 22:52 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 22:52:24 - wrote :
Nezinu kāpēc, bet vienmēr, kad aizbraucu uz Rīgu, kā jau visiem no laukiem - jāiebrauc LIDO paēst, bet pēc tam - VIENMĒR - vēders kā bumba, lai gan esmu izvēlējusies arī pēc izskata vieglus ēdienus, ko mājās ēdot, nekad tā nav!!!

Bushu_tieva
					Poste: 172
Bushu_tieva (on-line)
Опубликовано: 10.06.2009 23:01 | Ответить на этот комментарий
10/06/2009 23:01:25 - mumins1980 wrote :
Nezinu kāpēc, bet vienmēr, kad aizbraucu uz Rīgu, kā jau visiem no laukiem - jāiebrauc LIDO paēst, bet pēc tam - VIENMĒR - vēders kā bumba, lai gan esmu izvēlējusies arī pēc izskata vieglus ēdienus, k ...

Nu nezinu gan.. Lido ēdu diezgam regulāri, bet kopš ēdienu izvēlos ar prātu nekad nav sanācis, kas smagi būtu.

Parasti ņemu salātu bārā lielo šķīvi (vienkārši izcili, ka var pats sev salasīt ko gribās un cik daudz un neliet klāt nekādas mērces!!!) + vārītus kartupeļus + maksimāli liesu gaļu (ar kuru arī vēl padalos ar kādu citu, lai mazāka porcija). Es man liekas jau minēju, ka Lido ir lielisks vārīts (!) lasis, tvaicēta (!) forele - vispār zivju stends ir labs. No gaļām šašliki ir netrekni utt..

Vispār Lidiņā pēdējā laikā diētiskākajām lietām ir zīmīte ar kcal skaitu klāt!!! Tādas redzēju gan Vērmanītī, gan Dzirnavās.

Un apkalpotāju tur arī draudzīgi - es parasti aprunājos kas un kā un tad jau ar pie kaut kā laba var tikt..  


AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Опубликовано: 11.06.2009 16:38 | Ответить на этот комментарий
11/06/2009 16:38:03 - Bushu_tieva wrote :
Nu nezinu gan.. Lido ēdu diezgam regulāri, bet kopš ēdienu izvēlos ar prātu nekad nav sanācis, kas smagi būtu. Parasti ņemu salātu bārā lielo šķīvi (vienkārši izcili, ka var pats sev salasīt ko grib ...
Tad jau varēs atkal sākt iegriezties. Tā jau ir viss plūst un mainās un nestāv uz vietas.

mazaroze (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 12.06.2010 18:00 | Ответить на этот комментарий
12/06/2010 18:00:06 - wrote :
ja esmu Rīgā,c enšos aiziet uz krišnaītu ēdnīcu Kr.Barona 56...tur man patīk tie austrumu saldumi...ēdienkarte pieņemama

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 12.06.2010 18:43 | Ответить на этот комментарий
12/06/2010 18:43:49 - mazaroze wrote :
ja esmu Rīgā,c enšos aiziet uz krišnaītu ēdnīcu Kr.Barona 56...tur man patīk tie austrumu saldumi...ēdienkarte pieņemama
Nuu, austrumu saldumi ir ļoti sātīgi - rieksti, žāvēti augļi, daudz cukura... veselīgāki - jā, bet ne liesi!!!

breaching
					Poste: 229
breaching (on-line)
Опубликовано: 13.06.2010 21:14 | Ответить на этот комментарий
13/06/2010 21:14:15 - Ita wrote :
Lai dabūtu kafejnīcās to, ko vēlos, tad parasti apkalpojošo personālu biedēju ar retu un bīstamu slimību, kas nozīmē, ja man atnestajā ēdienā būs kaut niecīgs daudzums majonēzes un citas treknas subst ...
Nu, es izmantoju līdzīgu metodi, ja nu galīgi no ēdienkartes neko nevar sakombinēt. Bet nu normālā iestādē, jau pat nav jābiedē neviens- ko pieprasīsi, to dabūsi! Man pazīstamam cilvēkam bija lauzts žoklis, un tad nu bija tā sastieplēts kopā, ka tik caur zobiem ar salmiņu varēja ēdienu iesūkt. Un tad, nu kafejnīcās arī palūdzām, lai izvēlēto ēdienu sablenderē.Nu, varbūt, ka nobolīja acis, taču, izdarīja, kā palūdzām. Domāju, ka galvenais nevajag kautrēties!!!! Un galu galā par ko gan? Drīzāk jau kafejnīcai vajadzētu kaunēties par savu eļļaino menu


Высказать своё мнение


click emoticon to add